"SRBIJI JE DOSTA KRITIČARA SA ULIČNOM DEMAGOGIJOM" Slavko održao lekciju Đilasu: Lako je kritikovati kada ste milioner!

Član Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Slavko Gak, izdao je saopštenje nakon kritika opozicije na račun izgradnje gondole u Beogradu.

Slavko Gak
Slavko Gak, Foto: Promo/SNS Beograd

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas ne bismo imali ovoliko posla da je Đilas dok je bio na vlasti bio tako revnosan u odlukama koliko i gde ulagati.

Nema većeg licemerstva od činjenice da planove za gradnju novog stadiona kritikuje čovek koji je potpisao izgradnju višestruko skupljeg mosta. Čovek koji je dok je gradio preskup most istovremeno naplaćivao roditeljima i skuplji vrtić, što je sramota koja nikada ne može biti izbrisana iz političke karijere najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda.

Lako je kritikovati kada ste milioner. Gde su bile ideje o tome šta je sve potrebno građanima dok su se množili milioni na ličnim računima. Pitajte građane šta misle o tome. Lako je kritikovati pošto ste se prvo obogatili na račun građana Srbije koji su vam jednom već ukazali poverenje i potom na izborima pokazali koliko su se pokajali.Takvom lopovskom logikom, građanima ne treba ništa osim hleba i vode, jer ostalo je išlo u vaše džepove.

Most na Adi
Most na Adi, Foto: Alo / Nenad Vujanović

Danas građani imaju vlast koja za svoje građane želi da obezbedi sve. Za nas nije stvar izbora škola ili stadion, rekonstrukcija ulica ili vrtić. Naša politika je sve što je potrebno za pristojan život – uređena infrastruktura, bolnice, škole, tržni centri pa i fudbalski stadioni. Dosta je izbora građanima između osnovnih stvari. Građani zaslužuju sve.

Srbiji je dosta kafanskih kritičara koji se razbacuju uličnom demagogijom. Prošlo je vreme kvazi građanski orijentisanih lidera čije je interesovanje bestidno usmereno isključivo na lično bogaćenje. Za takve imamo jednu, jedinu jasnu poruku – neće proći, tako velike greške se prave samo jednom. Građani to znaju".

Povezane vesti

 • Korisnik: Iki
  28/04/2019 - 20:33
  Ђилас је улагао само у свој џеп!
 • Korisnik: Anka
  28/04/2019 - 20:30
  Djilas je zlo i lopuza.
 • Korisnik: Maja
  28/04/2019 - 17:50
  Zna samo da kritikuje, zašto nije uradio nešto dok je bio na vlasti!
 • Korisnik: Olja
  28/04/2019 - 17:48
  Ispitati imovinu Đilasa i pravno procesuirati ovog čoveka!
 • Korisnik: Ivan
  28/04/2019 - 16:38
  Bas tako,lako je njemu...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi