Slavko održao lekciju Đilasu: Lako je kritikovati kada ste milioner!

Alo!; | vesti 2019-04-27 19:57:29 2019-04-27 19:57:29

Član Gradskog odbora Srpske napredne stranke, Slavko Gak, izdao je saopštenje nakon kritika opozicije na račun izgradnje gondole u Beogradu.

Promo/SNS Beograd

Njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas ne bismo imali ovoliko posla da je Đilas dok je bio na vlasti bio tako revnosan u odlukama koliko i gde ulagati.

PROČITAJ JOŠ:

Nema većeg licemerstva od činjenice da planove za gradnju novog stadiona kritikuje čovek koji je potpisao izgradnju višestruko skupljeg mosta. Čovek koji je dok je gradio preskup most istovremeno naplaćivao roditeljima i skuplji vrtić, što je sramota koja nikada ne može biti izbrisana iz političke karijere najgoreg gradonačelnika u istoriji Beograda.

PREPORUČUJEMO:

Lako je kritikovati kada ste milioner. Gde su bile ideje o tome šta je sve potrebno građanima dok su se množili milioni na ličnim računima. Pitajte građane šta misle o tome. Lako je kritikovati pošto ste se prvo obogatili na račun građana Srbije koji su vam jednom već ukazali poverenje i potom na izborima pokazali koliko su se pokajali.Takvom lopovskom logikom, građanima ne treba ništa osim hleba i vode, jer ostalo je išlo u vaše džepove.

Danas građani imaju vlast koja za svoje građane želi da obezbedi sve. Za nas nije stvar izbora škola ili stadion, rekonstrukcija ulica ili vrtić. Naša politika je sve što je potrebno za pristojan život – uređena infrastruktura, bolnice, škole, tržni centri pa i fudbalski stadioni. Dosta je izbora građanima između osnovnih stvari. Građani zaslužuju sve.

Srbiji je dosta kafanskih kritičara koji se razbacuju uličnom demagogijom. Prošlo je vreme kvazi građanski orijentisanih lidera čije je interesovanje bestidno usmereno isključivo na lično bogaćenje. Za takve imamo jednu, jedinu jasnu poruku – neće proći, tako velike greške se prave samo jednom. Građani to znaju".

Expand player
Pogledajte više