SRBIJA POSTAJE KRALJEVINA?! Skupština poništava odluku iz 1945. svetski mediji izveštavaće o istorijskom događaju

Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) će zatražiti od Skupštine Srbije da ukine nelegalnu, nelegitimnu i protivpravnu odluku iz 1945. godine o ukidanju kraljevine i proglašenju republike i zatražiti krunisanje srpskog kralja u Beogradu.

Krlaj Petar Karađorđević

 

* Krunisanje bi propratili svi svetski mediji

* Skupština FNR Jugoslavije 1945. donela odluku o ukidanju kraljevine i proglašenju republike

* Srbija je jedina država na svetu koja je republika, a na zastavi ima krunu

 

- Čin krunisanja srpskog kralja u crkvi, uz prisustvo patrijarha i najuglednijih zvanica iz celog sveta, propratili bi svi svetski mediji i time bi se u jednom danu slika o Srbiji promenila na bolje.

prestolonaslednik Krađorđević, patrijarh Irinej, Ana Brnabić
prestolonaslednik Krađorđević, patrijarh Irinej, Ana Brnabić , Foto: Facebook

Ono što Srbi imaju, hteli bi mnogi narodi, a to je izvorna dinastija, proistekla iz naroda, koja može biti krunisana svojom autentičnom krunom.

INCIDENT NA JAHORINI! Predsednik Albanije krenuo da poziva zemlje da priznaju Kosovo! Ana ćutala i slušala, a onda s njim OBRISALA PATOS!

Srbija je jedina država na svetu koja to ima, a ne koristi za svoj interes. Takođe, jedina smo država koja je republika, a na zastavi ima krunu i ne stavlja je na glavu onome kome pripada – izjavio je narodni poslanik i predsednik POKS Žika Gojković.

Srbija Zastava Srbije
Srbija Zastava Srbije, Foto: Shutterstock

POKS podseća da je Narodna Skupština Kraljevine Srbije izabrala za kralja Petra Prvog Karađorđevića, koji je bio krunisan u Sabornoj crkvi u Beogradu, a zatim miropomazan u manastiru Žiča.

STEFANOVIĆ IZAŠAO U JAVNOST SA NAJNOVIJIM PODACIMA Prvo se našalio sa svojom školom, a onda izneo ozbiljne informacije: Nervozni su, stigli dokumenti iz Češke... Protiv Đilasa je pokrenuta ISTRAGA!

Isti ritual će imati prilike da vide naši građani, ali i čitav svet kada se bude ponovo krunisao srpski kralj.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi