"ŠTA JE SLEDEĆE? BEBA U STOMAKU SA ŽIGOM VUČIĆA!?" Skandalozne poruke opozicije na Tviteru zgrozile Srbiju! (FOTO)

Malo je reći da je reakcija javnosti negativna na ovakve niske pokušaje destrukcije kampanje predsednika Vučića.

Uvrede na račun Aleksandra Vučića
Uvrede na račun Aleksandra Vučića, Foto: Tanjug / Printscreen / Twitter

Nekima je zasmetao novi predizborni spot SNS-a, u okviru kampanje "Za naše decu", u kom predsednik Vučić sa devojčicom priča o budućnosti naše zemlje i onome što je zaista važno.

Dušebrižnici su u ovom spotu videli iskorišćavanje dece u predizbornoj kampanji, zahtevajući od REM-a ukidanje istog.

Upravo takvi su na Tviteru u noći kada je spot plasiran uputili skandalozne poruke.

Pominju se zloupotrebe od strane Janka Veselinovića, Srđana Dragojevića, Slobe Georgijeva, Bojana Pajtića i ostalih koji su izgleda zaboravili kako je to izgledalo u vreme dok su neki drugi vladali Srbijom i istu vodili u ponor.

Sada žele, kao i uvek, putem orkestrirane kampanje na društvenim mrežama da unize sve ono što njihovi politički neistomišljenici rade, samo jer sami nisu u mogućnosti da uživaju poverenje naroda.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odogovorio je na ovakve pritužbe:

- Samo sam se pitao šta će licemeri sada da nađu. Ne čudim se, to u diktaturi kakvu oni priželjkuju tako ide. Ako nadležni organi odluče da zabrane spot, prihvatićemo odluku, ali ne zaboravite da su oni koji sada traže zabranu imali decu u svojim spotovima, imali su ih najmanje 50, i Đilas i Tadić. Mi imamo saglasnost roditelja, u spotu nema ružnih reči, ne znam šta im smeta. Ali, njima ustvari sve smeta, nikad im nije dobro. Ni kad gradimo pruge, ni kad pravimo puteve, ni kad snimamo spotove... Jedino da izađem sa saopštenjem da ljudi terba da glasaju za njih, možda bi im to bilo dovoljno - rekao je Vučić.

Svima je jasno o čemu se radi, a isto tako će biti jasnije 21. juna kada se okončaju izbori i Srbija odluči hoće li u mračnu prošlost ili svetlu budućnost.

 • Korisnik: Opet nas držite nisko
  30/05/2020 - 18:53
  Maxmen@ To što si jedva pismen je tvoj problem, to što širiš onomatopeju srboljublja je psihičko obolenje, to što si srbomrzac je psihopatološko oštećenje... srbofob koji boluje od srbomržnje u problemima, sa oštećenom psihom, teškim mentalnim patnjama...
 • Korisnik: Maxmen
  30/05/2020 - 17:06
  Vama srbima ni jedan politicar ne odgovara,ni oni bivsi,ni sadasnji,ni buduci.
 • Korisnik: Душка
  30/05/2020 - 15:03
  Кад неко нема личне квалитете а ни било какве идеје за бољитак овог народа,онда уместо да се постиди и поради на том свом недостатку,он пљује на све што су урадили други вреднији и паметнији људи,то се зове неспособност!!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi