Šiptari vređali Vučića istim uvredama koje koriste Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić! (FOTO)

Alo! | vesti 2018-08-26 11:54:18 2018-08-26 11:54:18

Kao da imaju istu politiku!

Tanjug/Zoran Žestić

Kao što je poznato, predsednik Srbije boravi u Austriji, gde na forumu EU u Alpbahu zastupa interese Srbije i bori se za srpski narod na Kosovu i Metohiji.

Tokom foruma danas je organizovana zajednička pres konferencija, koja se mogla direktno pratiti i na fejsbuk nalogu predsednika Austrije Aleksandra Van der Belena.

Tokom prenosa pristizali su brojni komentari naših sunarodnika koji su nedvosmisleno podržali politiku predsednika Vućića. A sa druge strane pljuštale su brojne uvrede Albanaca koji su se obrusili na Vučića, iziritirani pohvalama koje je dobio ne samo od Srba, već i od Austrijanaca i Nemaca, koji su komentarisali njegov nastup, ideje, staloženost i perfektan engleski jezik. 

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje i što je zapravo najveća sramota srpske opozicije, jeste identična uvreda od strane šiptara prema Vučiću, a koju sve vreme u Srbiji ponavljaju Dragan Đilas, Boško Obradović i Vuk Jeremić.

Šiptari, kao da ih je savetovao upravo neko iz srpske opozicije sve vreme su ponavljali na tečnom srpskom jeziku “Vučiću pederu”. Baš poput ustaša u Glini, koji su slaveci pokolj u Oluji nad Srbima, u društvu Tompsona, izgovarali identičnu uvredu.

Vođe opozicije u Srbiji debelo treba da se zapitaju šta to nije normalno u njihovoj politici, kad tu istu, njihovu politiku s radošću prihvataju ustaše i šiptari. A dok je tako, znamo da je Vućic na pravom putu i da brine za srpski narod i Srbiju!

 

 

Expand player
Pogledajte više