Siniša Mali
Alo/Dejan Briza
Siniša Mali

Tanjug/Filip Krainčanić

Siniša Mali, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

- Za bubnjevima posle tačno 27 godina. Nova godina je dobar povod da obnovimo stara i draga interesovanja - napisao je on u opisu snimka, a komplimenti na račun njegovog sviranja su samo pljuštali.

Pročitajte još:

Siniša Mali je za „Alo!” je otkrio da je ovaj instrument dobio na poklon za Novu godinu i prisetio se dana kada je svirao gitaru i bubnjeve.

- Do svoje dvadesete godine sam svirao gitaru u grupi „Nismo mi indijanci”, koju je osnovalo nas nekoliko drugara. U to vreme sam znao da sviram i bubnjeve, pa bi tako neretko drugar koji je bio bubnjar uzeo moju gitaru, a ja bih seo za bubanj. Živeli smo u istoj zgradi i svakodnevno smo vežbali zajedno - kazao je Mali i otkrio da je prošlo skoro tri decenije kako nije svirao ovaj instrument.

- Grupa ne postoji od 1992. godine, tako da sam sada posle tačno 27 godina opet svirao i osećaj je fenimenalan - kazao je ministar.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Za bubnjevima posle tačno 27 godina. ? Nova godina je dobar povod da obnovimo stara i draga interesovanja. ?

A post shared by Siniša Mali (@mali_sinisa) on Jan 3, 2019 at 5:27am PST

 

Podsetimo, Siniša Mali je prošle godine oduševio javnost kada je u emisiji „Magazin In” zasvirao gitaru.

- Nisam svirao gitaru od 1994. godine, ujak me je naučio da je sviram. Završio sam muzičku školu. zahvaljujući njemu ta ljubav je rasla godinama. Dobio sam pre nekoliko godina gtaru za rođendan i ona skuplja prašinu, ali ću je u jednom trenutku sigurno ponovo svirati - rekao je tada on i u duetu sa Sašom Matićem izveo jednu Bajaginu pesmu.