Za koga radi  ovaj čovek:  Vojislav Šešelj
Rajko Ristić
Za koga radi  ovaj čovek:  Vojislav Šešelj

Rajko Ristić

Za koga radi ovaj čovek: Vojislav Šešelj, Foto: Rajko Ristić

Svi vodeći mediji u Americi, među kojima i CNN, preneli su vest o podršci Vojislava Šešelja republikanskom kandidatu za predsednika SAD, Donaldu Trampu, a koliko su ozbiljno shvatili ovu podršku, najbolje govore naslovi vesti u kojima prozivaju Šešelja za ratne zločine, etničko čišćenje i ubijanje.

„Srbin koji je inspirisao etničko čišćenje u BiH poziva da se glasa za Trampa”, glasi jedan od naslova u medijima koji tvrde da je Šešelj ovom podrškom zapravo naneo najviše štete Trampu i da će Amerikanci, navodno, kada budu videli da jedan čovek, kojeg su dovodili u vezu sa ratnim zločinima i etničkim čišćenjem, podržava kandidata Republikanske stranke, promeniti svoju odluku i glas dati Hilari Klinton iz Demokratske stranke.

Svi mediji su preneli i fotografije sa protesta radikala protiv Bajdenove posete Srbiji, na kojima je lider SRS-a Vojislav Šešelj obučen u majicu sa likom Donalda Trampa na kojoj piše „Glasajte za kandidata Republikanske stranke“.
Vojislav Šešelj nije juče odgovarao na naše pozive kako bi prokomentarisao pisanje američkih medija.

Komentari (4)

momazver

18.08.2016 08:53

E vala ako joj ON pomogne da dobije izbore,Tramp je i zaslužio da ih izgubi.

MIKA

18.08.2016 21:13

ALO IMATE NAJBOLJE KOMENTATORE NA SVETU ,UPRAVO TO JE NAPISAO JUCE KOMENTATOR ALO NOVIN A,SVAKA CAST

Papa

19.08.2016 02:35

Svi koji su u sluzbi Trampa su pod jedan lepi ,vecina,a pogledajte nakazu Seselja i njegove pristalice kao da su iz PARALELNOG SVETA

Lepa

19.08.2016 02:37

MORALNE I FIZICKE NAKAZE ONI I SVOJOJ PORODICI DONOSE BAD LUCK ,