Vojislav Šešelj
Pink TV/Printscreen
Vojislav Šešelj

Pink TV/Printscreen

Vojislav Šešelj, Foto: Pink TV/Printscreen

Kako saznajemo, test je negativan. 

- Ja sam uvek negativac - kroz smeh je prokomentarisao Šešelj za Alo, nakon čega nam je rekao da je cela familija negativna. 

Šešelj je inače, imao rizičan kontakt u subotu, kada je proveo vreme sa osobom za koju je potvrđeno da je obolela. 

Iako spada u rizičnu grupu, kako zbog godina tako i zbog činjenice da se do pre nekoliko godina borio sa rakom debelog creva i metastazama na jetri, koje su mu otkrili u Hagu, on je rezultate testa čekao bez ikakve panike i za naš list juče poručio da će biti „šta biti mora“.

- Porodično smo imali kontakt sa tom osobom i svi smo se testirali jer postoji mogućnost zaraze. S obzirom na to da je taj susret bio pre samo tri dana, još nemamo nikakve izražene simptome, ali ko zna. Ja sam se odmah izolovao i tako će biti dok ne dobijem rezultate testa, a ako bude pozitivan, idem u još dublju izolaciju, bez obzira na to kako ću se osećati, jer mi ne pada na pamet da sejem virus - naveo je Šešelj, ističući da to za njega sigurno ne bi bio smak sveta.

- Šta sam sve preživeo, pa neće valjda sad ta korona biti fatalna za mene, bilo bi glupo. U svakom slučaju nimalo se ne plašim, naravno, kao što se u životu nikada nisam plašio šta god da me je snalazilo - rekao je on kroz smeh i dodao:

- A ja sam i inače stalno u nekoj vrsti izolacije, uglavnom sedim kod kuće, ponekad odem do stranke, jednom nedeljno na neku televiziju i to je uglavnom to - rekao nam je Šešelj.

Šef SRS-a se nada da će uskoro u Srbiju stići ruska vakcina protiv korone i tvrdi da je spreman da je primi prvi, odnosno da bude testirana na njemu jer je uveren da su ruski stručnjaci i lekari bez premca.

Pročitajte još: