Vojislav Šešelj
Foto: Pink TV Printskrin
Vojislav Šešelj

Foto: Pink TV Printskrin

Vojislav Šešelj, Foto: Foto: Pink TV Printskrin

- To je veoma blizak odnos, čak previše blizak odnos između dva muškarca (bar, za moj ukus). Ovde vidimo da je Vuletić napravio neku veliku uslugu Belivuku i da ovaj hoće da mu plati, a ovaj neće da uzme. Vuletić spominje ministra Branka Ružića i kaže "on je naš". Treba tražiti da se Ružić oglasi o tome "po čemu je on to naš". Nešto je u pitanju, da vidimo šta bi to moglo biti - rekao je Šešelj.

Lider radikala je rekao da bi proces protiv Belivuka morao biti otvorenog tipa.

- Ima linija Milo Đukanović - Velja Nevolja - neki ministri u Vladi Srbije, a sve je to uvezano stranim faktorom. Kome sada Vučić smeta na ovom mestu na kom se nalazi i kome mrsi sve račune u pogledu sadašnjeg stanja na Balkanu i daljeg prekrajanja Srbije? - pitao je Šešelj, očigledno aludirajući na zapadne sile. 

On smatra da je oko Velje Nevolje bilo "veliko jato" zbog toga što je voleo da plaća.

Šešelj kaže da je sasvim nebitno koliko su Belivuk i Vuletić imali telefonskih razgovora, jer se vidi da su bili u veoma bliskim odnosima.

Lider radikala je upozorio da treba sprečiti da neko preuzme narko tržište umesto Belivuka.

- Ako se naglo dignu cene droge, onda je akcija bila uspešna - rekao je Šešelj.

Šešelj kaže da ima saznanja da osim fotografija, postoje i uznemirujući video-snimci likvidacija od strane Belivukove grupe.

Pročitajte još:

Komentari (5)

providan

09.03.2021 13:14

Robi se obrukao, sad stari glumac razvija dramu.

pera

09.03.2021 15:23

Nije on badava dobio mesto za sklarce a smenili mnogo boljeg coveka I'ma I'ma tu nesto ali ce se zataskati kao I uvek ( pojedini) vrana vrani oci ne vadi I t.d.

naki

09.03.2021 15:29

Ucenikti je zasrao sad ti liezs bedo sengrupska

No Mercy

09.03.2021 18:27

"Fin neki čovek ovaj Šešelj."

DOLE

14.03.2021 08:16

Seselju ti sve znas kad se sve odkrije. gde si bio dosad . Za svaku aferu ti si znao pa zasto nisi obavestio VUCICA da se spremao atentat na njega .T i si sa Vukom Draskovicem najvece izdajice srpskog roda I najveci lazovi u SRBIJI