Preživeo Hag, a plaši se podrške LDP-a: Vojislav Šešelj
Marko Đoković
Saša Radulović

Oliver Bunić

Saša Radulović, Foto: Oliver Bunić

Pokret „Dosta je bilo“, odnosno njegov lider Saša Radulović, objavio je rezultate svoje analize parlamentarnih izbora, koja, kako kaže, potvrđuje da je oko 372.000 glasova pokradeno. Svi su, tvrdi, otišli vladajućoj koaliciji, odnosno SNS-u, SPS-u i radikalima. Zbog toga najavljuje i krivične prijave protiv Aleksandra Vučića, Ivice Dačića i Vojislava Šešelja.

- Analizirali smo lokalne i parlamentarne izbore. Utvrdili smo da se 372.000 glasova sa lokala prelilo u Republici na potpuno neverovatan način, tako da je oko 300.000 ljudi koji su glasali za grupe građana na lokalu, 47.000 koji su glasali za DJB, DS, LDP, LSV, Novu, manjine i 27.000 koji su glasali na republičkim, a nisu na lokalnim izborima, na republičkom nivou glasali ili za SNS, SRS i SPS ili za druge patriotske stranke - rekao je Saša Radulović.

Vojislav Šešelj

Profimedia

Vojislav Šešelj, Foto: Profimedia

Komentarišući Radulovićeve optužbe, vođa radikala Vojislav Šešelj kaže da priča o krađi izbora „nema veze s mozgom“.

- Ja mislim da je Radulović potpuno lud, da je klinički slučaj. Zaista nemam nameru da vređam, ali stvarno mislim da je potpuno lud. Moguće da je bilo krađa, ali to treba dokazati. I ja sam govorio da smo uspeli svega 84 odsto da kontrolišemo, ali to o čemu on govori veze nema s mozgom - kaže Šešelj.

Komentari (16)

Драгомир

01.02.2017 07:53

Шта друго очекивати од реторике набеђеног доктора на фашизам!Само недостаје му псовке и шта да му Радуловић пуши?А такав злоћа је од малена.Шта да Радуловић узме упут за детаљан лекарски преглед и добије извештај да је нормална особа.Онда напише бројку 5 и дода шест нула да му толико Шешељ плати због вређања.Онда за суђење довести отреситог судију који би у старту блокирао Шешељево неодговорно понашање. - Ел си то рекао? - Јесам. - Ел овде пише да није луд? - Пише. - Пет милиона оштете! Аут!

mm

01.02.2017 07:57

Radulovic je kockar!Pametan ali i veoma nepredvidiv i brz!Seselju nije ni u vidokrugu!

Nikola Arsic

01.02.2017 08:12

Ma ti si lud bre,budala i lopov Seselju.Imas sto godina idi u penziju kada te vec ove nase korumpirane i nesposobne sudije ne zalju na robiju.Tvoja politika je davna proslost i to sto si posato sada ti poltron i ulizica vodji nazadnjaka dovoljno govori o tebi!Stidi se godina jedino ti zinulo d...da se docepas negde vlasti!Ali taj vas brod sa nazadnjacima tone kao titanik gubite sledece izbore.

Paja

01.02.2017 09:05

"Nemam nameru da vredjam, ali mislim da je potpuno lud". Molim redakciju da sto pre napravi prilog sa nekim psihijatrima o nasim politicarima. Imate u poslednje vreme takvih izjava, da ja cudu ne mogu da se nacudim za koga ce ovaj narod da glasa. Ovaj citat Seseljeve izjave iz teksta gore je potvrda onoga o cemu govorim. Pre nego li dodju na izbornu listu, svi kandidati treba da prodju DETALJAN LEKARSKI PREGLED. Ako je Seseljeva izjava normalna onda niko ne treba da bude u Lazi ili Palmoticevoj.

Izdata

01.02.2017 09:15

Izdao si nas Vojo kada si spao na Radulovica kao sagovornika.

golas

01.02.2017 10:05

Sreca za Radulovica sto se pre ulaska u ozbiljnu politiku ne ide na pregled kod neuropsihijatra,on prosao ne bi!

Cccccc

01.02.2017 11:19

Nemoj tako o Kraduloviću.

Teodora

01.02.2017 11:37

raduloviću "diganozu" postavlja štetočina koja već 27 godina uništrava Srbiju! Prvo kao miloševićev najomiljeniji "opozicionar" pa kao veoma aktivni deo miloševićeve vlasti iz vremena kad je milošević izazvao NATO bombardovanje koje je upropastilo ovu jadnu zemlju,potom kao-u najmanju ruku-umešač,a najverovatnije i suorganizator ubistva Zorana Đinđića,sada saveznik svojih ućenika i slugu vučića i nikolića,politički i ratni profiter,ratni huškač,lažni nacionalista i pravi šovinista,beda i šljam!

petar

01.02.2017 11:56

to smo sad svi videli i znamo,a mnogi su to trebali da znaju i pre proslih izbora.Sto to nisi rekao Vucicu kada je ga dovodio u Srbiju.Valjda mi vec u Srbiji imamo dovoljno bolesnih o kojima treba brinuti a ne dovoditi nam nove koji su isli da se bogate pa se tamo ozbilno razboleli da im ovde nema leka

Kvazimodo Sorabius

01.02.2017 12:17

Covek koji je brukao Srbe gde stigne; lazni doktor prava, a zavrsio fakultet predvojnicke obuke; patoloski skriboman; strajkovao gladju da mu se odblokiraju racuni u Americi a ne da se vrate u Krajine prognani... Mentalno poremecen. Da je bilo srece, da je uradjena 6. oktobra lustracija - trebalo je da bude prognan, i on, i kum mu Draskovic, i Vucic, i njegove "vojvode"...

Perhan

01.02.2017 12:26

Seselj prodana dusa, Vucicev poltron pljuje po Vuku I Radulovicu. Citam u, kuriru da za Radulovica kaze da. Je kockar itd. Pa zasto onda kada je tako iskren, ne kaze koliko njegovi sinovi duguju zbog kocke, bankama i, zelenasima. Dva najveca kockara u Batajnici I okolini su braca Seselj!!

vitez

01.02.2017 18:08

@Perhan - Kocka mu i žena i to preko interneta.

kole

01.02.2017 22:25

odakle mu pare

kućica na Drini

01.02.2017 23:22

V.Šešelj je došao u BGD ( proteran iz BiH ) pre 30 god. go ko pištolj , živi prosjak . Prodavao je neke knjižurine po Knez Mihajlovoj , poneko kupovao iz samilosti . Izdržavao ga Dobrica Ćosić 2 god., da bi on tom istom Dobrici prvom prilikom zabio politički nož u leđa . Toliko o njegovom karakreru , ništa novo , zna ga cela Srbija . Zahvaljujući paklenoj politici žestoko se obogatio i sad prodaje pamet po primitivnoj ( pola države ) Srbiji. Zbog njega i Tome Bajčetinca niko nas od komšija ne v

Anna

02.02.2017 03:37

Radulovic izgleda mnogo zdravije od tebe.Plus uliva poverenje za razliku od tebe.Od cega se tebi rascvetao nos?

Razuzdani klosari

02.02.2017 05:02

SESELJ JE OD SVOG BIVSEG SLUGE SLUGA ,STA VISE RECI O SESELJU ,SAMO NJEMU SE IZGLEDA NOS RASCVETAO OD SMRKANJA