"DINKIĆ UPAO SA PUŠKAMA U NARODNU BANKU" Šešelj progovorio o dešavanjima koja su zataškavali: Upozorio sam Đinđića da ćemo pucati, ako krenu na nas

Neverovatno!

 

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da je upozorio Zorana Đinđića i Čedomira Jovanovića, ako za vreme puča 5. oktobra napadnu na bilo koju istituciju u kojoj je srpski radikal rukovodilac, da će se braniti automatskim puškama, podsećajući da su dosovci upadali u institucije sa istim oružjem.

RADA TRAJKOVIĆ SA KUŠNEROM O LEŠEVIMA! ISPLIVAO SNIMAK! Stajala je uz njega mirno, smejala se, a onda jednim potezom potvrdila sve tvrdnje o "Žutoj kući" na Kosovu!

- Kapetan Dragan je upao sa automatskim puškama i sa nekom bandom u automatskim puškama u Saveznu upravu carina, onda je Mlađan Dinkić upao sa svojom bandom i automatskim puškama u Narodnu banku Jugoslavije. Ni u jedno ministarstvo gde je radikal bio ministar niko nije smeo da upadne, a upozorio sam Đinđića da ćemo pucati ako nas bilo gde napadnu - rekao je Šešelj.

Raspoređene policijske snage! Na Kosovu odlučujući dan!

Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača * Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji * Biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru * Prema podacima Centralne izborne komisije, pravo glasa ima oko 1,9 miliona birača Vanredni parlamentarni izbori danas se održavaju na Kosovu i Metohiji, a biračka mesta se otvorila u 7.00 sati ujutru i zatvaraju u 19.00 časova.

Šešelj je ispričao i njegov sukob sa dosovcima kad su mu napravili zasedu.

- Ja sam krenuo npr. jedan dan iz Batajnice na posao i imao sam jedna kola pratnje, moje pouzdane četnike na čelu sa Vasilijem Vidovićem, četničkim vojvodom, i oni blokirali put u centru Batajnice, nadomak nadvožnjaka i ja izađem prvo sam iz auta, otkopčam sako da mi se vidi pištolj za pojasom. Oni su postavili neki džip tamo i ja kažem - Skanjajte ovaj džip ili ću ga sad izbušiti kao sito i oni skloniše džip - ispričao je Šešelj.

 

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi