Šešelj posvađao Bojanu Maljević, Sašu i demokrate!

E.A. | vesti 2017-02-11 21:39:04 2017-02-11 21:39:04

Bojana Maljević, Saša Janković i DS zaratili zbog „Alo!” novina!

RAS/Zoran Lončarević

Proslavljena srpska glumica oštro je kritikovala kandidata za predsednika Srbije Sašu Jankovića i ljude koji vode nalog „Apel 100” na društvenim mrežama, a sve zbog postavljanja video-spota bivšeg zaštitnika građana, koji je čist plagijat!

 

Podsećanja radi, „Alo!” je objavio da je tim koji radi kampanju Saši Jankoviću napravio mali propust i na društvenim mrežama podelio promotivni spot ovog kandidata, koji je isti kao video Vojislava Šešelja, koji je, istine radi, lider radikala objavio mesec pre nego što je to učinio internet tim „Apel 100”.

- Najpre bi bilo lepo i korisno da prestanete da šerujete te gluposti koje nisu proizvod kampanje. Hvala - obratila se Maljevićeva na Tviteru grupi Saše Jankovića, koji je prethodno izneo tvrdnju da spot nije predizborni i da nije plagijat.

Zanimljivo je i to da se u raspravu uključio GO DS-a iz Subotice, koji je, ničim izazvan, udario po glumici.

- Lične sujete ostavite po strani - napisano je sa ovog profila na društvenoj mreži Tviter, a glumica je ekspresno odgovorila: „Ne znam o kakvim sujetama govorite, ako imate neku poruku, nemojte preko mene. Hvala.“

Maljevićeva nije tu stala, već je i doslovno potvrdila pisanje našeg lista da je spot koji je pušten u okviru predizborne kampanje Saše Jankovića isti kao i onaj Šešeljev u kojem lider radikala vitla pištoljem, iznose ga iz Skupštine i učestvuje u okršaju sa Nikolom Barovićem.

„Doslovno isti spot sa sličicama imao je Šešelj - kažem, ne šerujte to”, rekla je Maljevićeva.

Expand player
Pogledajte više