EKSKLUZIVNO ZA ALO.RS! Šešelj otkriva gde je bio prethodna 3 meseca. Niko ga nije viđao, a za to je postojao dobar razlog!

Povlači se iz medijske ilegale

Vojislav Šešelj
Vojislav Šešelj, Foto: Alo/ Marko Đokovic

Lider SRS-a Vojislav Šešelj izaći će sutra iz medijske ilegale i posle dužeg vremena pojaviti se u jednoj televizijskoj emisiji.

Celo leto Šešelj nije mrdao iz Batajnice, a vreme je provodio uglavnom tako što je boravio u debeloj hladovini svog dvorišta tik pored bazena i pisao... Niko ga, kaže, od kolega političara nije dovoljno izbacivao iz takta da bi poželeo da se oglasi na društvenim mrežama i ospe paljbu po njemu...

- Ja sam čovek koga je teško iznervirati, a niko mi nešto nije bio ni inspirativan pa da ga opletem. Iako sam bio kod kuće, moje leto je bilo radno. Ozbiljno sam se spremao za Sajam knjiga jer je to, kao što znate, jako važan događaj za mene. Trudio sam se da pre Sajma završim moju knjigu o Srebrenici, prvi tom, a drugi i treći sam već objavio. Ali sada se lagano vraćam i u emisije i u Skupštinu uskoro - kaže Šešelj.

Od ranog jutra radovi na Trgu republike!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 14.09.2019. 12:15 Vesić je u petak naložio izvođaču radova da ispravi greške u roku od 35 do 40 dana.

On je za naš list prokomentarisao i sramnu deklaraciju koju je u subotu usvojila SDA, stranka Bakira Izetbegovića, a koja ima za cilj da ukine Republiku Srpsku.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Pera Detlic
  18/09/2019 - 16:07
  Ja mislo mora da se porodio dok ga nema ovoliko, riznicna je trudnoca bila nosio je trojke.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi