Vojislav Šešelj
Marko Metlaš
Vojislav Šešelj

Marko Metlaš

Vojislav Šešelj , Foto: Marko Metlaš

Ipak, sa kupovinom nekretnina u blago rečeno netipičnim mestima ne namerava tu da se zaustavi.

Šešelj je za „Alo!“ govorio o planovima da se skući u mestu koje bi Albanci najradije pripojili Kosovu i iz kojeg malobrojni Srbi bukvalno beže glavnom bez obzira. Vođa radikala nam je otkrio i da trenutno radi na prikupljanju novca, ali i na pronalaženju idealne kuće...

Pročitajte još:

 

- Da, nameravam da kupim kuću u srcu Preševa. To ću uraditi čim prikupim novac i čim nađem pogodnu kuću. Znam da Srbi odozdo beže, ali ja idem tamo. Kupiću kuću od nekog Albanca. Verujem da ću biti lepo dočekan tamo i nema šanse da bi ta kuća bila gađana, srušena ili nešto slično. Uostalom, nek probaju samo, pa će videti - kaže Šešelj i dodaje da se nada da će mu prijatelji i ovog puta izaći u susret i što pre pozajmiti novac za kupovinu nekretnine, budući da on nema nikakvu ušteđevinu.

Podsećanja radi, Šešelj je i za kupovinu kuće u Hrtkovcima pozajmio novac od prijatelja...

Hrtkovci

Privatna arhiva

Hrtkovci, Foto: Privatna arhiva

- Kuću sam platio 40.000 evra, pare sam pozajmio od nekolicine ljudi, ukupno ih je pet, oni ne žele da im se imena pojavljuju u javnosti, a rekli su mi: „Vratićeš kad budeš mogao.“ Oni su divni ljudi, a i računaju da ja imam 70.000 dolara blokirano u Njujorku i 117.000 dolara u Sidneju, pa da to mora biti deblokirano i da ću moći da im vratim - ispričao nam je tada šef SRS-a.

 

Krstić: Da si pravi junak, kupio bi u Prizrenu...

Komentarišući planove lidera radikala, marketinški stručnjak Nebojša Krstić za naš list kaže da je „lako kupovati nekretnine u Hrtkovcima i u Preševu“.

- To može svako. Pravi junak i patriota sad kupuje kuću u Prizrenu kako bi članovi „Beogradskog sindikata“ imali gde da prenoće kad dogodine tamo dođu - kaže Krstić.

 

Komentari (1)

begecka nana

18.10.2018 10:20

Junace, lako je kupiti, tesko je ziveti tamo.