Vojislav Šešelj
Tanjug/Filip Krainčanić
Vojislav Šešelj

Tanjug/Filip Krainčanić

Vojislav Šešelj, Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

* Miroslav Škoro nazvao lidera SRS Vojislava Šešelja ratnim zločincem

* Šešelj najavio da će se obračunati sa svima koji ga vređaju

* Miroslav Škoro je kandidat za predsednik Hrvatske poznat po pevačkim nastupima sa osvedočenim srbomrscem Markom Perkovićem Tompsonom

Kandidat za predsednika na izborima u Hrvatskoj Miroslav Škoro, pevač poznat po nastupima sa osvedočenim srbomrscem Markom Perkovićem Tompsonom, tokom kojih je neretko plakao, nazvao je lidera SRS Vojislava Šešelja ratnim zločincem.

Miroslav Škoro

Printscreen/Youtube

Miroslav Škoro, Foto: Printscreen/Youtube

Ekipa portala Alo.rs je pozvala Šešelja kako bismo dobili komentar na ove uvrede iz Hrvatske.

Ipak, Šešelju nam je rekao da na svom "spisku za obračun" ima prvo domaćih kandidata, ali da neće ostati dužan ni Škoru.

Profesor Karapandža vodi kampanju protiv Srbije po svetu! Narod ovo mora da zna!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 25.09.2019. 18:30 Profesor podseća svetsku javnost da smo mi ubijali Albance i sahranjivali ih u Batajnici. Aleksandar Vučić, Foto: printscreen Predsednik Vučić se tokom svog obraćanja iz Njujorka osvrnuo i na antidržavno i antisrpsko delovanje pojedinaca.

- Još nemam vremena da se bavim Hrvatima koji me nazivaju ratnim zločincem. Treba prvo da popišem sve Srbe koji su me tako nazvali i treba svima njušku da razbijem. Kad svim Srbima koji me nazivaju ratnim zločincem porazbijam njuške, onda ću preći na Hrvate. Ako su žene u pitanju ima da ih ošišam na ćelavo, nalepim na njih katran i pospem perjem - rekao je Šešelj za Alo.rs i pojasnio ko su oni koji mu prišivaju takav epitet.

- Novinari iz pojedinih medijskih kuća, narodni polanici, evo konkretno Aleksandra Jerkov, Marinika Tepić, Balša Božović... Ima ih da prostite, što bi naš narod, rekao - pun ku**c - zaključuje lider SRS.

Pročitajte i ovo:

 Bonus video

Ana Brnabić o upadu u Rektorat