Šešelj: Bakir kaže da su Srbi loši, a Muslimani su još gori jer su nastali od Srba

"Alo" je razgovarao sa liderom Srpske radikalne strane Vojislavom Šešeljem o izjavi Izetbegovića gde je rekao da su Srbi loš narod

Šešelj i Izetbegović
Foto: Alo/ Ilustracija

Lider SDA Bakir Izetbegović u FTV Dnevniku rekao je da je srpski narod loš i tim činom nije mogao da sakrije mržnju prema Srbima i Republici Srpskoj što njemu nije strano.

- Kažu nema loših naroda ima samo loših rukovodstava. Nisam siguran! Jer, on (Milorad Dodik) se dodvorava jednom velikom broju ljudi koji žele balkansku politiku, koji žele sirovu politiku - rekao je tada Izetbegović u FTV Dnevniku.

Početkom godine je napomenuo kako je dobro održavati prijateljske odnose sa susedima, a prethodnom izjavom je pogazio ovu tvrdnju, kao i da Srbija i Hrvatska duguju izvinjenje BiH zbog onoga što su uradili devedesetih godina i da se te dve države i dalje paternalistički odnose prema BiH.

Izetbegović tvrdeći da su Srbi loš narod jer podržavaju nekog političara, vešto je pokušao da raspali plamen mržnje, ne bi li Bošnjaci zaboravili da Izetbegoviću, za razliku od prosečnog stanovnika BiH, ne manjka ničega, te tako Bakir umesto punog frižidera, želi da nahrani narod mržnjom.

"Alo" je o ovoj temi razgovarao sa liderom SRS-a Vojislavom Šešeljem gde je on rekao da Izetbegović ima potpuno pravo da su Srbi loš narod jer on to zna.

- Muslimani su od Srba postali, bosanski Muslimani, tako da su oni još gori. Ne mogu biti bolji od onoga od čega su postali. Mogu biti samo gori. Mi kakvi smo da smo, oni su od nas postali. Prema tome, nisu nastali našim usavršavanjem, nego našim kvarenjem - prokomentarisao je Šešelj ovaj slučaj za "Alo".

Oglasio se i Dodik

Ranije danas, srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da u izjavi Bakira Izetbegovića da su "Srbi loš narod" vidi vekovni kompleks konvertitstva i izdaje koju su Izetbegovići počinili napuštajući pravoslavlje da bi sačuvali imovinu.

Dodik je rekao da mu čestita na iskrenosti koju je konačno pokazao i otkrio kakvi Srbi su prihvatljivi za njega i SDA, samo oni podobni i u službi bošnjačkih interesa.

- Ja ne mislim da je bošnjački narod loš, naprotiv, dobar su i pomalo nesrećan narod. Nije mi palo na pamet da o narodu sudim na osnovu Bakira Izetbegovića i nekih njegovih prethodnika, koji su zarobljeni u viševekovnoj mržnji prema Srbima i svemu što je srpsko - istakao je Dodik.

BONUS VIDEO

Više o sličnim temama čitajte OVDE!

Povezane vesti

 • Korisnik: Tekunica
  24/01/2021 - 01:04
  Šešelj legenda
 • Korisnik: Ami
  23/01/2021 - 20:39
  HALO- na kojoj su to planeti muslimani od srba postali??? Poneki neznaju vise u koju laz da se ubjedjuju. A srbi su postali od starih mezopotamaca il vanzemaljaca SIGURNO
  • Perica @Ami
   23/01/2021 - 23:06
   Majke ti na čemu si ! Mnogo je jako !
  • Avram @Ami
   24/01/2021 - 08:20
   Muslimani su na Balkan stigli tako što ih je Sulejman veličanstveni pobacao, bez padobrana, sa svog letećeg tepiha. Baš u Sarajevo na baš čaršiju.
  • Maja @Ami
   24/01/2021 - 15:05
   Na planeti majmuna. Imas ogledalo!!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi