Hrvatski mediji o "Šerpa protestu"
Printscreen
Hrvatski mediji o

Printscreen

Hrvatski mediji o "Šerpa protestu", Foto: Printscreen

Lupanje u šerpe, vid protesta pokrenut od strane predstavnika opozicije Boška Obradovića i Dragana Đilasa, koji bez političkog programa tumaraju po javnoj sceni Srbije, naišlo je na odobravanje hrvatskih medija koji su u niskom startu čekali da napadnu Srbiju.

Hrvatski mediji o

Printscreen

Hrvatski mediji o "Šerpa protestu", Foto: Printscreen

Hrvati, koji u niskom startu čekaju da napadnu Srbiju, hvale "na sva usta" napad na vlast naše zemlje, podstičući svaki potez dela opozicije, ma koliko on bio besmislen.

Komentari (5)

Mrmot

28.04.2020 18:33

Ništa to čudno nije. Podržavaju oni svakog ko radi protiv interesa Države Srbije... Čim nešto pametno uradi odmah ga proglase četnikom...

Perica

28.04.2020 19:16

Ako ako lupaće oni sami šerpe o svoju glavu samo polako!

jovo

28.04.2020 20:04

Predsednik Vučić ih neviđeno žulja, jer im ne odgovara jaka Srbija.

KS

28.04.2020 20:05

Bolje da njihovi mediji izvestavaju o svojoj drzavi. A nas da puste na miru. Vidu li oni da ce njigova drzava da banktotira pa neka povedu vise racuna o tome, o manjinama i kako ce ljudi da im prime plate i o drugim stvarima. Mi smo za njih mali Mancester po svemu

ON

29.04.2020 18:24

@KS - Brine ih jako ako neko drugi dodje na vlast umesto Vucica treba da zavrne slavinu na brasno ulje iii ostaaalu hranu . Jer od turisssssticke sezone ide jedna velika nula , pa onda ako im taj novi nas(ako ga i bude)zavrne slavinu bice cupavo. Nemackaaunija ups(Evropskaunija) je pokazala sadd za ovo vreme korona krize i isto tako za pocetak one migrannntske krize u Grckoj kako pomaze ostalim clanicama . Sve je jasno kao dan.