NA SNIMKU SE SVE LEPO VIDI! Sergej Trifunović udara voditeljku iz sve snage! (VIDEO)

Lider PSG-a je usred emisije ustao i udario autorku i urednicu jedne beogradske emisije.

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

Novoizabrani predsednik Pokreta slobodnih građana i desna ruka lidera SZS Dragana Đilasa, kao i jedan od predvodnika protesta pod parolom "1 od 5 miliona" na kojima su u subotu protestanti postavili vešala nasred Terazija, ista onakva na kojima su od 1941. do 1944. visili nedužni građani za vreme nemačke okupacije, već mesecima vrši permanentni napad na novinarke srpskih medija.

Nekadašnji glumac je pre dve nedelje brutalno izvređao novinarku Ivanu Žigić, koju je nazvao ku*vom i na društvenim mrežama objavio njene privatne podatke.

Ivana je bila poslednja, ali nažalost, samo još jedna u nizu žena koja je pretrpela takve seksističke i ženomrzačke uvrede od predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza, iz razloga što je profesionalno obavljala svoju dužnost, pokušavajući da čuje i drugu stranu.

Pozivi na linč i sve učestalije vređanje novinarki i žena na javnim funkcijama, postali su uobičajena pojava predstavnika opozicije kojima su novinari i udrednici gotovo svake beogradske redakcije neodgovarajući jer ne predstavljaju javnosti iskrivljenu sliku stvarnosti u kojima politički oponenti vlasti igraju ikakvu važnu ulogu.

Podsetimo, sledbenici Đilasovog i Jeremićevog saveza podjednako šovinistički napadali su i urednicu Studija B Ivanu Vučićević, novinarku Barbaru Životić, a otvorene pretnje stizale su i ženama iz vrha vlasti.

Na sreću i za sada, fizički napadi su izostajali, ali psihička tortura koju su ove žene trpele i trpe i dalje, nemerljiva je, a šteta koja je naneta njima i njihovim porodicama, neizbrisiva.

Ipak, Sergej je pre nekoliko godina, sasvim neopaženo, iako snimak postoji na kanalu Jutjub, udario novinarku Žanu Pantelić u toku njene emisije.

U pitanju je bio skeč čija je namera bila da skrene pažnju na neke društveno sociološke aspekte našeg društva, a ideja se javila u glavi urednice emisije Inspiracija dana - Inspiracija noći.

Pantelićeva je prethodno ošamarila Trifunovića, a onda joj je on uzvratio podjednakom jačinom. Ako pogledate emisiju, poenta će vam možda i biti jasna, ali teško da ćete razumeti zašto bi neki muškarac pristao na ovakav čin.

Sumnjamo da bi iko pristao da ovolikom silinom ošamari jednu ženu i sa namerom joj nanese bol. Granica neka mora da se uspostavi i da postoji jer, u suprotnom, naše društvo bi moglo da poprimi odlike koje su u postpunosti neodgovarajuće standardnim društvenim i rodnim kanonima.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Boka
  04/02/2019 - 15:01
  Boze gde ovaj svet ode...
 • Korisnik: Mile
  04/02/2019 - 14:24
  Ovo muško nije, ovo je monstrum.
 • Korisnik: Petar
  04/02/2019 - 13:47
  Tada je trenirao za ono sto ce uslediti danas,teror nad zenama,samo je pitanje vremena kada ce poceti i stvarno da ih tuce.
 • Korisnik: seki
  04/02/2019 - 12:51
  Ako vam je preostalo da se ovim borite protiv Sergeja cestitam pali ste nize od informera koliko god da delovalo nemoguce.
 • Korisnik: Dacha
  04/02/2019 - 12:36
  Stvarno se danas svako naziva novinarom !??
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi