Sergej Trifunović udara voditeljku iz sve snage! (VIDEO)

E.A. | vesti 2019-02-04 10:04:36 2019-02-04 10:04:36

Lider PSG-a je usred emisije ustao i udario autorku i urednicu jedne beogradske emisije.

Printscreen

Pročitajte još:

Nekadašnji glumac je pre dve nedelje brutalno izvređao novinarku Ivanu Žigić, koju je nazvao ku*vom i na društvenim mrežama objavio njene privatne podatke.

Ivana je bila poslednja, ali nažalost, samo još jedna u nizu žena koja je pretrpela takve seksističke i ženomrzačke uvrede od predstavnika Đilasovog, Jeremićevog i Obradovićevog saveza, iz razloga što je profesionalno obavljala svoju dužnost, pokušavajući da čuje i drugu stranu.

Pozivi na linč i sve učestalije vređanje novinarki i žena na javnim funkcijama, postali su uobičajena pojava predstavnika opozicije kojima su novinari i udrednici gotovo svake beogradske redakcije neodgovarajući jer ne predstavljaju javnosti iskrivljenu sliku stvarnosti u kojima politički oponenti vlasti igraju ikakvu važnu ulogu.

Pročitajte i ovo:

Podsetimo, sledbenici Đilasovog i Jeremićevog saveza podjednako šovinistički napadali su i urednicu Studija B Ivanu Vučićević, novinarku Barbaru Životić, a otvorene pretnje stizale su i ženama iz vrha vlasti.

Na sreću i za sada, fizički napadi su izostajali, ali psihička tortura koju su ove žene trpele i trpe i dalje, nemerljiva je, a šteta koja je naneta njima i njihovim porodicama, neizbrisiva.

Ipak, Sergej je pre nekoliko godina, sasvim neopaženo, iako snimak postoji na kanalu Jutjub, udario novinarku Žanu Pantelić u toku njene emisije.

U pitanju je bio skeč čija je namera bila da skrene pažnju na neke društveno sociološke aspekte našeg društva, a ideja se javila u glavi urednice emisije Inspiracija dana - Inspiracija noći.

Pantelićeva je prethodno ošamarila Trifunovića, a onda joj je on uzvratio podjednakom jačinom. Ako pogledate emisiju, poenta će vam možda i biti jasna, ali teško da ćete razumeti zašto bi neki muškarac pristao na ovakav čin.

Sumnjamo da bi iko pristao da ovolikom silinom ošamari jednu ženu i sa namerom joj nanese bol. Granica neka mora da se uspostavi i da postoji jer, u suprotnom, naše društvo bi moglo da poprimi odlike koje su u postpunosti neodgovarajuće standardnim društvenim i rodnim kanonima.

 

Expand player
Pogledajte više