Srđan Sekulović
Informer.rs/Aleksandar Jovanović
Srđan Sekulović, Foto: Informer.rs/Aleksandar Jovanović

 

 

Lider PSG, Sergej Trifunović priznao je da je izazvao nesreću na auto-putu Beograd-Novi Sad, kada je zbog neprilagođene brzine udario u automobil koji se kretao ispred njega. 

U automobilu je tada bio Srđan Sekulović, koji zahvaljuje Bogu što je ostao živ, tvrdeći da se sa Trifunovićem nešto čudno dešava, čim nije video automobil ispred sebe, kao i da nije isključeno da je bio pod dejstvom narkotika. 

- Samo sam čudom ostao živ kada sam se sa Sergejom Trifunovićem u punoj brzini zakucao u moj "fijat stilo"! Čudno se ponašao, pokazalo se da nije bio pijan, ali sumnjam da je bio drogiran, kaže Srđan Sekulović (44) koga je u noći između subote i nedelje na autoputu za Novi Sad džipom "audi Q2" udario lider PSG. Kao da to nije bilo dovoljno, Trifunović ga je nakon svega izvređao i pretio mu.

- Krenuo sam da pokupim drugaricu koja je bila u izlasku. Normalno sam vozio srednjom trakom, kada mi se ogromnom brzinom približavao "audi". Vozio je sigurno preko 150 kilometara na sat po mrklom mraku!

Srđan Sekulović, Foto: Informer.rs/Aleksandar Jovanović

 

Spazio sam ga u retrovizoru, delovalo je da ne zna šta bi, da li da me obiđe ili ne i odjednom me je udario u zadnji levi deo. Od siline udarca sam se zarotirao 360 stepeni i udario u bankinu pored puta. Da je slučajno bio dan i da je bilo drugih vozila na putu, neko bi me sigurno pokupio. Srećom pa u kolima nije bilo žene i dece, nekoga bi ubio! To je strašno - kaže Sekulović.

Srđan Sekulović, Foto: Informer.rs

 

Nešto se čudno dešava sa njim, da čovek ne vidi auto ispred sebe, mogao je da me ubije na licu mesta, šta da su mi bila deca i žena u kolima, svi bi nastradali - zaključio je Srđan. 

 

 

Komentari (5)

Vasa

10.02.2020 21:50

Majstore da budemo realni za to sto je udario treba da odgovara,a realno tvoja prica nepije vodu da je isao sto ti kazes 150 i vise nebi ti pricao sada ispred kamere,a i slike od kola nelice na tvoje tvrdnje jer sa tom brzinom ti nebi imao pola kola,ajmo jos malo uskoro su izbori budite realni nismo mi ovce

Kostadin

11.02.2020 06:32

Stalno menja i pozajmljuje automobil. Izgleda da se boji da ga poudravlja KRCun.

Zemunac

11.02.2020 09:49

Nebranim, Sergeja daleko je otisla ta bahatost i naravno treba to sankcionisati! Ali bi ja proverio tog istog, Srdjana. Malo treba proveriti ko je on i cime se bavio u prethodnom periodu zivota!

Bubuleja

11.02.2020 12:02

Ajde???

Aleksa

12.02.2020 17:59

ajde video si glumca,priliku za novac i sad udaraj po dzepu... Bas mi izgledas potreseno,vrlo svesno pricas o svemu i tacno se vidi na sta razmisljas! Los si covek