Srđan prestravljen posle Trifunovićeve ludačke vožnje: Zakucao se u mene sa 150 na sat po mrklom mraku

Alo.rs/Informer/I.L. | vesti 2020-02-10 18:02:30 2020-02-10 18:02:30

Srećan što nije bio sa porodicom u automobilu.

Informer.rs/Aleksandar Jovanović

 

 

Lider PSG, Sergej Trifunović priznao je da je izazvao nesreću na auto-putu Beograd-Novi Sad, kada je zbog neprilagođene brzine udario u automobil koji se kretao ispred njega. 

U automobilu je tada bio Srđan Sekulović, koji zahvaljuje Bogu što je ostao živ, tvrdeći da se sa Trifunovićem nešto čudno dešava, čim nije video automobil ispred sebe, kao i da nije isključeno da je bio pod dejstvom narkotika. 

- Samo sam čudom ostao živ kada sam se sa Sergejom Trifunovićem u punoj brzini zakucao u moj "fijat stilo"! Čudno se ponašao, pokazalo se da nije bio pijan, ali sumnjam da je bio drogiran, kaže Srđan Sekulović (44) koga je u noći između subote i nedelje na autoputu za Novi Sad džipom "audi Q2" udario lider PSG. Kao da to nije bilo dovoljno, Trifunović ga je nakon svega izvređao i pretio mu.

- Krenuo sam da pokupim drugaricu koja je bila u izlasku. Normalno sam vozio srednjom trakom, kada mi se ogromnom brzinom približavao "audi". Vozio je sigurno preko 150 kilometara na sat po mrklom mraku!

 

Spazio sam ga u retrovizoru, delovalo je da ne zna šta bi, da li da me obiđe ili ne i odjednom me je udario u zadnji levi deo. Od siline udarca sam se zarotirao 360 stepeni i udario u bankinu pored puta. Da je slučajno bio dan i da je bilo drugih vozila na putu, neko bi me sigurno pokupio. Srećom pa u kolima nije bilo žene i dece, nekoga bi ubio! To je strašno - kaže Sekulović.

 

Nešto se čudno dešava sa njim, da čovek ne vidi auto ispred sebe, mogao je da me ubije na licu mesta, šta da su mi bila deca i žena u kolima, svi bi nastradali - zaključio je Srđan. 

 

 

Expand player
Pogledajte više