Sergej Trifunović
Printscreen
Sergej Trifunović

Printscreen

Sergej Trifunović, Foto: Printscreen

Lider Pokreta slobodnih građana i glumac Sergej Trifunović sinoć se u Bulevaru Mihajla Pupina zakucao u autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća, a potom udaljio sa mesta udesa.

On je to priznao i na svom Tviter profilu.

- Zakačio sam autobus, sebi s**** vrata, njemu samo ogulio malo farbe, jer je jak kao autobus. Rekao sam vozaču da idem da otključam majstorima vrata, nahranim mačke vraćam se, jer policiji sigurno treba pola sata da dođe. Nisam parkirao u garaži već ispred, da bih sve brže izveo - Kad sam izašao, milicija je verovatno došla i pokupila auto. Molim nadležne organe da me zovu na 060......., jer ne znam gde treba da odem, prijavim se i rešim problem. Jezivo je tabloidna priča da sam "pobegao sa mesta". Hvala na razumevanju.

Sergej Trifunović, poruka

Twitter/Printscreen

Sergej Trifunović, poruka, Foto: Twitter/Printscreen

Nesreća se dogodila kod pumpe "Dejton", oko 20.55 časova, kada je Trifunović prešao u zaustavnu saobraćajnu traku i automobilom "reno megan" udario u zadnji levi deo vozila.

- Vozač autobusa je došao do zadnjeg dela i odmah je prepoznao Trifunovića. Rekao mu je da bi trebalo da sačekaju policiju, ali je lider PSG rekao da za tim nema potrebe, seo u automobil i otišao sa lica mesta u smeru ka Brankovom mostu - rekao je jedan od očevidaca.

Komentari (2)

popuskin

14.01.2020 08:18

U 20:55 otvara majstorima vrata. Izgovor bas lici na njega.

Dragas

14.01.2020 11:01

Dno,dna. Sretan je onaj narod koji takvih nema.