Utisak nedelje
Printskrin
Utisak nedelje

Printskrin

Utisak nedelje, Foto: Printskrin

- Nadam se da nije znao sa čime se slaže - napisao je jedan od pratilaca.

Trifunović je ubrzo odgovorio.

- Ne. Složio sam se sa načinom borbe. Sa debiloidnom antivakserskom politikom se ne mogu složiti - odgovorio je lider Pokreta slobodnih građana.

Tu se, međutim, polemika sa tviterašima nije završila, a usledile su salve uvreda za Sašu Radulovića.

- Hajde onda obrati pažnju nakon čega govoriš "sve se slažem, bravo bravo" itd - nastavio je polemiku jedan od pratilaca.

- Sad sam pogledao. Ja zapravo u tom trenutku nisam slušao šta ta lažljiva odurna spodoba govori, razmišljao sam verovao ili ne, o njegovom psihološkom profilu. To za migrante je nedopustivo, pa poverenika iz Negotina smo oterali iz PSG zbog toga - napisao je Trifunović.

Da su Radulovićeve optužbe da je Pokretu slobodnih građana vlast prikupljala potise ozbiljno pogodile Sergeja Trifunovića možemo zaključiti iz nastavka tviter polemika, u kojima je dovodio u pitanje mentalno stanje nosioca liste pokreta "Dosta je bilo", te naveo da je i njemu, u pauzama emisije, "pozdravljao majku".

"Antivakserski idiot", "Odvratna besprizorna lažovčina", "Bolesnik", samo su neki od epiteta koje je Trifunović dodelio Raduloviću.

Podestimo, njih dvojica su se sinoć sukobili u toku emisije Utisak nedelje, tom prilikom su razmenili mnogo optužbi, a Trifunović je Radulovića nazvao u jednom trenutku "opasnom lažovčinom" nakon čega je napustio studio, uz komentar "ajmo na pljugu".

- U kojoj opštini ste najviše skupili potpisa? - upitao je Radulović.

- Miljana, u kojoj opštini smo skupili? Laž je u pitanju - odgovorio je Trifunović dok je voditeljka pozvala na smirivanje tenzija u studiju.

- Skupili ste na Novom Beogradu, gde ste na svaka dva dana dobili po jedan glas, a da ne idete na izbore u toj opštini - rekao je Radulović.

- Vidim da se "Dosta je bilo" dosta bavi drugim ljudima. To je gnusna podmetačina i laž - kazao je Trifunović i dodao da je Radulović sada kao Rističević.

 

 

Komentari (3)

beba

08.06.2020 20:58

Ne dao Bog da ovi kreteni udju u Skupstinu...

ja

08.06.2020 21:42

Sergej je CAR

Nenad

09.06.2020 17:55

SERGEJ SE IZBORIO ZA TITULU NAJVEĆE BARABE NA POLITIČKOJ SCENI SRBIJE! Svaki iole pristojan političar treba da odbije učešće u emisijama u kojima se ovaj džukac pojavljuje. Kriterijumi Olje Bećković u izboru učesnika su pali na samo dno i predstavljaju sramotu za njen nekadašnji rad.