Sergej Trifunović je Maju Gojković nazvao FUKSOM, a sad je 3 puta gore izvređao urednicu Studija B!

Alo.rs | vesti 2018-12-11 11:52:23 2018-12-11 11:52:23

Glumac je nastavio da nemilosrdno vređa žene.

Alo!/ Rajko Ristić

Direktorka i glavna urednica Studija B Ivana Vučićević gotovo svakodnevno je na udaru opozicionih lidera zbog svoje oštroumnosti i britkog jezika, a njena uređivačka politika očigledno nije u skladu sa tajkunskim interesima Saveza za Srbiju, njenog osnivača Dragana Đilasa i svih ljudi koji godinama stoje iza njega.

Pročitajte još:

Jedan od takvih svakako je glumac Sergej Trifunović koji sa svojim vođom deli, osim političkih, i određene privatne stavove i interese.

Đilas je više puta stao u odbranu glumca koji prosto uživa da vređa pripadnice lepšeg pola i koji je nedavno predsednicu Skupštine Srbije Maju Gojković nazvao "fuksom".

Međutim, Trifunović se sada okomio na novinare i takav pogrdan epitet dodelio urednici studija B nazvavši je "lažljivom fuksom", da bi na kraju svoju objavu na Tviteru upućenu gospođi Vučićević završio brutalnom pretnjom nasiljem.

Sergejev patron nije se za sada oglašavao ovim povodom, ali imajući u vidu celokupnu situaciju nesumnjivo je u pripremi nova hajka na novinare i da iza Sergejevog tvita sigurno čuči uticaj Dragana Đilasa.

 

 

 

 

Expand player
Pogledajte više