Sergej Trifunović
Alo!/Nenad Vujanović
Sergej Trifunović

Alo!/Nenad Vujanović

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Da lider SPS-a Ivica Dačić izbegava da se oglašava o protestima opozicije, primetio je i Sergej Trifunović, novopečeni lider Pokreta slobodnih građana, koji ga je zbog toga žestoko isprozivao i poručio mu „da neće biti zaboravljen“.

- Nego, jeste l’, deco provalili, bez sve šale, kako se Ivica Dačić udidio i ne daje nijednu jedinu izjavu u vezi sa tekućim stvarima u zemlji? Džaba, bucko, nisi nevidljiv i nećeš biti zaboravljen, ne boj se - napisao je Trifunović na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter.

Ivica Dačić

Profimedia.rs

Ivica Dačić, Foto: Profimedia.rs

Predsednik SPS-a ni juče nije želeo za „Alo!” da komentariše navode lidera PSG-a, a u njegovu odbranu ustao je potpredsednik SPS-a Branko Ružić, koji je istakao da je Trifunovićev vokabular ispod svakog nivoa.

Pročitajte još:

 

- Svakako je za dotičnog to prirodna okolnost, valjda mašta o dolasku na vlast putem ulice. Još perfidno i nevaspitano preti prvom potpredsedniku Vlade, ministru spoljnih poslova i lideru SPS-a, koji je svojom državničkom politikom, lucidnošću i hrabrošću pokazao da je na braniku odbrane interesa države Srbije, njenih građana i demokratskih vrednosti. Prevedeno na srpski jezik, radi se suštim suprotnostima u vrednosnom smislu, tako da taj nedostojni, inferiorni i neostvareni takozvani političar uvredama pothranjuje svoj ego i sujetu - kazao je Ružić za naš list.

Branko Ružić

Alo / Vladimir Marković

Branko Ružić, Foto: Alo / Vladimir Marković

„Alo!“ je i prošle nedelje pisao da se po kuloarima od samog početka protesta može čuti da Ivica Dačić sa svojima čeka da li će Dragan Đilas protestima uspeti da sruši Aleksandra Vučića, a nakon toga će se, kao i uvek, prikloniti pobedničkoj strani.

Prema našim saznanjima, ćutanje koalicionih partnera SNS-a nije ostalo neprimećeno u javnosti, a ovih dana je o toj temi bilo žestokih rasprava u taboru SPS-a.

Pročitajte i ovo:

 

- Lider socijalista Ivica Dačić poverio se da ima problema kada svoje funkcionere poziva da se oglase povodom raznih napada koji dolaze iz redova opozicije, jer ostali koalicioni partneri naprednjaka upadljivo ćute. Dačić tvrdi da je u potpunosti na liniji državne politike, ali se njegovi funkcioneri ne trude da stanu u odbranu koalicionih partnera. On naglašava da mu je problem da svojim saradnicima objasni da treba da reaguju jer drugi koalicioni partneri, u prvom redu Rasim Ljajić, Milan Krkobabić i Nenad Popović, ćute - objasnio je naš izvor blizak socijalistima.