Sergej Trifunović divljački udario na poglavara Srpske pravoslavne crkve, a onda se dohvatio i patrijarha Pavla!

E.A. | vesti 2019-01-30 09:49:51 2019-01-30 09:49:51

Ovaj čovek stvarno nema ni meru ni granicu.

Alo!/ Rajko Ristić

Marioneta Dragana Đilasa, bivši glumac i novoizabrani lider PSG Sergej Trifunović napao je pre nekoliko dana patrijarha SPC Irineja, na društvenoj mreži Tviter i to samo iz razloga što je poglavar pokušao da smiri rušilačku atmosferu koja se podstiče od strane opozicije.

Pročitajte još:

"Patrijarh Irinej: Ne vidim koristi za narod od podsticanja na proteste... Bruko! Sramoto trona Svetog Save", glasile su reči jednog tviteraša koje je Trifunović retvitovao i postavi na svoj profil.

Sinoć je isti taj novi predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trifunović gostujući na N1, došavši neprikladno odeven u dukserici kao da ide na trčanje, dok je voditelj bio uredno obučen u odelo sa sve kravatom, ponovo udario na patrijarha i ponovio svoje reči.

O tome što je za izjavu patrijarha rekao da je sramota, Trifunović kaže:

"Ako je izjavio ono što je izjavio, da nema koristi od protesta, onda je to stvarno sramota. Ja kao građanin Srbije protestujem svake nedelje. A je l' mora baš patrijarh da se meša u proteste? Ja se sećam da je njegov prethodnik, Pavle, koji je zaista bio velika ličnost, ako sećate on je vodio protest... ne bih ja to komentarisao više", izjavio je on.

Pročitajte još:

 

Trifunović je, kako je rekao, rešen da se menja, ali je, pokazuje, ostalo dosta i onog starog.

"U inat gospođi politici, nisam došao u emisiju u odelu, vrlo namerno i svesno", kazao je.

 

Expand player
Pogledajte više