Sergej ne želi da bude poslanik, draži mu Tviter!

Uplašio se Skupštine, voli s distance da vređa

Sergej Trifunović
Sergej Trifunović, Foto: ALO foto Vladimir Markovic

Pokret slobodnih građana (PSG) predao je u četvrtak listu kandidata za narodne poslanike za predstojeće parlamentarne izbore, a lider tog pokreta Sergej Trifunović našao se na 14. mestu na toj lista zbog čega, po svim procenama, nema gotovo nikakve šanse da lično postane poslanik.

- PSG predao listu RIK-u. Pošto sam zakasnio na predaju jer je Mile jurio golubove, stavili su me na 14. mesto. Kažu da bih zapeo u kampanji. Zasad govorim tiho i vodim psa sa sobom - napisao je Trifunović na Tviteru.

Član Predsedništva PSG-a Pavle Grbović naveo je da su predali 14.017 potpisa i odlučili da krenu u proces osvajanja slobode.

- Taj proces će biti dugotrajan, mukotrpan i zahtevaće velike žrtve sa naše strane, ali mi smatramo da više nemamo vremena da stojimo po strani i čekamo da se nešto u ovoj zemlji desi - kazao je Grbović.

On je dodao da će u Skupštini Srbije predstavljati one građane koji se ne slažu s aktuelnom politikom SNS-a, i to ne samo one koji su njima dali potpis i glas već i one koji odluče da 21. juna bojkotuju izbore.

U parlament će, naveo je još, pokušati da unesu jednu novu kulturu političkog ophođenja, tražiće da se promeni Poslovnik i onemogući da se određene osobe „poput Vojislava Šešelja pozivaju na poslanički imunitet kada čine neku vrstu verbalnog nasilja i seksualnog uznemiravanja“.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi