RASKRINKAVANJE SE NASTAVLJA, GRAĐANI UZELI UČEŠĆA SBB povezuje zgrade kablovima bez ikakve dozvole! Ovo je snimak koji to dokazuje (VIDEO)

Kablovski operater već oštetio Grad

SBB, raskrinkavanje, Foto: Printscreen

Kako je i najavio obračun sa ilegalno postavljenim kablovskim operaterom SBB-om, zamenik gradonačelnika Goran Vesić nastavio je da ih raskrinkava.

Ranije je izneo tvdnju da je SBB oštetio Grad u iznosu novca od kojih bi mogla biti sagrađena dva vrtića, zbog čega su mu se građani i pridružili u borbi.

Sada su na njegovu adresu stigli snimci na kojima se vidi kako SBB povezuje zgrade kablovima bez ikakve dozvole, čime ujedno ugrožava živote prolaznika.

- Koriste stub javne rasvete, na kome struju, koju i SBB koristi, plaća Grad Beograd, a zatim se na zgradi priključe na zajednički strujomer, gde struju plaćaju svi stanari!? Šolaku i Đilasu je važniji profit od bilo čega!

Pogledajte na šta ovo liči! Bez bilo kakve dozvole, ni države, ni lokalne samouprave, ni stanara. Bahato i bezobrazno. Ne znam da li bi državljanin Malte Dragan Šolak to tako mogao da radi u Evropskoj uniji. Sramota! - napisao je Vesić u komentaru.

Goran Vesić, Foto: Alo.rs

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi