Boško Obradović
Tanjug / Dragan Kujundžić
Boško Obradović

Tanjug / Dragan Kujundžić

Boško Obradović, Foto: Tanjug / Dragan Kujundžić

Lider Dveri Boško Obradović istakao je, u intervjuu Danasu, da se nada tehničkoj saradnji sa Udruženom opozicijom Srbije iako njegov pokret neće biti deo koalicije koju će voditi Dragan Đilas, a koja nastaje umesto Saveza za Srbiju.

Obradović je u jednom trenutku otkrio i da je Savez za Srbiju stajao sve vreme iza protesta "Jedan od pet miliona" organizovanih u nekoliko gradova širom Srbije, a koji su trajali nekoliko meseci.

Ovim je, lider Dveri, samo potvrđeno ono što je javnosti otkrila Jelena Anasonović, jedan od pokretača protesta, koja je rekla da su političari koji su se okupljali na protestima samo čekali priliku da preuzmu glavnu ulogu, dok je ona pokušavala da odvoji šetnje i distancira se od predstavnika bivše vlasti.

Komentari (1)

Maja

07.08.2020 18:46

Kakvi su ovi bivsi "saveznici" Bosko, Sergej, Vuk, Djilas i ostali ne znam im ni imena vise. Razisli se i odmah se pljuju, uzajamo iznose razne prljave optuzbe. Pa nije ni cudo sto ih narod nece. A oni nastavljaju li nastavljaju sa svojim bljuvotinama... Ako, smo hrabro. Ni ovako ni onako, vi u Skupstinu nikako...