Barbara sa momkom kom žele da nameste da preti
Facebook
Barbara Životić

Printskrin

Barbara Životić, Foto: Printskrin

Pljuštale su i uvrede i prozivke, pa i na račun njenog fizičkog izgleda i oblačenje. Mnoge od tih prozivki bile su zaista degutantne, a neke od njih i seksističke i mizogine.

Pročitaje još:

 

Jedan od njenih simpatizera, zapretio je svima onima koji pišu grozote na račun mlade novinarke da će ih "ispeglati štanglama", a za takve pretnje sumnjiči se njen blizak prijatelj sa kojim Barbara ima fotografije na Fejsbuku.

Barbara sa momkom kom žele da nameste da preti

Facebook

Barbara sa momkom kom žele da nameste da preti , Foto: Facebook

Međutim, novinarka Studija B odlučno demantuje navode koji su se pojavili u pojedinim medijima i na društvenim mrežama da njoj blizak prijatelj stoji iza pretnji upućenih pojedinim osobama, između ostalih i voditelju Ivanu Ivanoviću.

 

"Oštro demantujem ovakve navode, a posebno ističem da dečko koji je sa mnom na fotografiji, koja se šeruje na Tviteru nema nikakve veze sa pretnjama. On je samo moj drug, a izgleda da je to njegov najveći greh. Neko je krajnje zlonamerno njegov lik povezao sa profilom sa kog su stizale pretnje, a koji je sada ugašen. Jos jednom naglašavam da ni ja ni moji prijatelji nemamo nikakve veze sa pretnjama upućenim bilo kome i apelujem na korisnike društvenih mreža da prekinu linč nevinih. Ne razumem ko želi da zbog jednog izveštaja koji pojedinci smatraju politički nepodobnim razori ne samo moj već i živote meni bliskih ljudi. Ostavimo nadležnim organima da odrade svoj deo posla, utvrde istinu i saopšte ko stoji iza lažnog profila i u čijem je interesu da se zamenom teza žrtva prikaže kao napadač. Pravda ponekad spava, ali nikad ne umire", navela je Barbara Životić.