JEREMIĆ I ĐILAS ZARATILI SA JANKOVIĆEM Saša živ neće sa Dverima!

Saša Janković na mukama zbog Dveri!

Pokret slobodnih građana, Saša Janković
Pokret slobodnih građana, Saša Janković, Foto: Alo/Rajko Ristić

Taman što se stišala situacija u taboru PSG-a, na pomolu je novi haos i to ni manje ni više nego zbog pokreta Dveri, saznaje „Alo!“ iz izvora bliskih opozicionarima.

Prema rečima našeg sagovornika, Dragan Đilas i Vuk Jeremić pritiskaju Sašu Jankovića na koaliciju sa pokretom Dveri, sa kojim je lider PSG-a bio u žestokom sukobu.

- Đilas i Vuk žele jednu kolonu na beogradskim izborima, jer su svesni da im je svaki glas potreban. S druge strane, Janković na predsedničkim izborima nije želeo da čuje za saradnju sa Dverima, te mu je to neprihvatljivo i na izborima u Beogradu - navodi naš izvor i dodaje da se lider PSG-a plaši da bi prihvatanjem Dveri izazvao novi bunt u pokretu jer je njegovo biračko telo građanski opredeljeno, te bi Dveri dokrajčile njegov rejting.

Vuk Jeremić Narodna stranka
Vuk Jeremić Narodna stranka, Foto: Alo!/Dejan Briza

- Vuk i Đilas vrše pritisak na Jankovića da i on prihvati saradnju sa pokretom Boška Obradovića, a kao argumente iznose to da sada nije vreme za sujetu i gledanje ličnih interesa. Doduše, lako je Vuku to da priča jer je u lagodnoj situaciji. On nakon debakla na izborima za šefa države praktično nema šta da izgubi. S druge strane, i Đilas je raspoložen za saradnju sa pokretom Boška Obradovića, pogotovo što se pojedini njegovi stavovi i te kako poklapaju sa stavovima tog pokreta - objašnjava naš izvor i dodaje da bi Janković saradnjom sa Dverima rizikovao nove nemire u PSG-u, ali i nove odlaske funkcionera tog pokreta.

Radulović: Đilas je vrlo slab!

Lider DJB-a Saša Radulović neće sa Draganom Đilasom!

- Đilas je vrlo slab kandidat, idealan za spas SNS-a u Beogradu. Kad je DS preuzeo od Tadića, spustio ga je sa 22 odsto na šest odsto. U Beogradu sa 38 odsto na 16 odsto. Osim ako ne mislite da je „ima pare“ ključ. Zato, molim vas, prestanite sa zapomaganjem i lažnim pozivima. Beograd ima mnogo boljih - napisao je on na Tviteru.

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Alo!/Marko Đoković

Podsećanja radi, lider PSG-a Saša Janković je još u avgustu 2017. godine istakao da o izbornim koalicijama razgovara sa Vukom Jeremićem, ali ne i sa liderom Dveri Boškom Obradovićem.

- Boško Obradović i Dveri ne ispunjavaju drugi, vrednosni uslov... Oni smatraju, ako se ne varam, da je Rusija postojbina Srbije, okreću se Rusiji, i ne prihvataju sva ljudska prava. Ne možemo ni slučajno u predizbornu saradnju, radi se o principima - kazao je tada Janković.

S druge strane, Vuk Jeremić je pre nekoliko dana istakao da svako ko želi da vidi leđa ovom vanredno beskrupuloznom režimu, mora sujetu i interese da ostavi po strani i nađe način da svojim iskustvom i kvalitetima doprinese zajedničkom frontu.

Isti stav je ponovio i nekadašnji gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, koji je izjavio da se zalaže da opozicija na martovske izbore u glavnom gradu izađe na jednoj listi i da predstavnik te liste ne mora da bude on, već onaj koji ima najveću podršku Beograđana.

 • Korisnik: Djekso
  09/01/2018 - 22:55
  Ovo je ljudi Orkestar svako za sebe Znate kako Kao opozicija hoce da urade posao Al kad ga urade Taj posao ni za K.... Nije
 • Korisnik: ACA
  09/01/2018 - 12:34
  Sledece je da sami sa sobom zarate.
 • Korisnik: Tomica
  08/01/2018 - 23:48
  Ovako niski potezi kada se udruzuji oni koji ne mogu ni da se gledaju a kamoli saradjuju dokazuju koliko je jadna nasa opozicija
 • Korisnik: Tomica
  08/01/2018 - 23:42
  Kakva ekipa...skupljeni s koca i konopca pa taman i svi da se okupe pod jednom kapom DZABE. Program nemaju samo mrznju i bes a to ovom izmucenom narodu ne treba! Beograd ce voditi neko koima viziju i ideju da napredujemo, gradimo, radimo i idemo napred!
 • Korisnik: Jasmina
  08/01/2018 - 22:38
  Cak ni sasa nece sa dverima:)
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najnovije - Alo.rs