Saša, prestani da se blamiraš, smešan si!

D.R. | vesti 2018-08-18 16:20:36 2018-08-18 16:20:36

Žestoke prozivke!

Alo/Rajko Ristić

Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana, koga je društvena mreža Tviter lansirala na političku scenu, doživeo je pravi debakl upravo na toj društvenoj mreži, čiji su mu korisnici poručili da je smešan i da je uspeo da uništi sam sebe!

Samo nekoliko minuta nakon što je Janković objavio fotografiju sa protesta pred sedištem predsednika Srbije, na kojem je uspeo da okupi izuzetno mali broj pristalica, počeli su lavina uvreda i sprdnja na njegov račun.

Među prvima je u napad krenuo glumac Nikola Kojo, koji ga je nekada podržavao.

- Šefe, navukao sam i sklonio javne ličnosti iz političkog života! Obesmislio sam i svaki vid protesta! Šta dalje? Dosadno mi! Eheej! Šefee! - napisao je Kojo uz objavljenu fotografiju Jankovića, optuživši lidera PSG-a da radi za vlast.

Kojina objava postala je pravi hit na Tviteru, a prozivke na račun nekadašnjeg ombudsmana su iz minuta u minut bile sve brojnije.

„Saša Janković ’Kako sam sistematski uništen od strane samog sebe’”, „Janković mora hitno da prestane da se blamira. Zapravo, najbolje je da prestane da se bavi politikom uopšte. Otužan je”, „Ja se jedino plašim da mi ne bane Saša Janković na vrata sa megafonom u 8 ujutru”, „Janković polako, ali sigurno počinje da liči na Radula. Aplauz za gospodina”, „Ima li ovaj Saša Janković nekoga samo da ga zagrli i tiho mu kaže: ’Nemoj. Dosta je?’”, bile su samo neke od poruka koje su lideru PSG-a uputili tviteraši.

Expand player
Pogledajte više