Saša pljunuo, pa zbog šlihtanja Evropi - liže!

Ana Ilić | vesti 2018-05-04 16:28:31 2018-05-04 16:28:31

Opozicioni licemeri!

Alo/Rajko Ristić

Janković se sada setio da Srbija izumire, a kada je to govorio predsednik Aleksandar Vučić, on ga je pljuvao!

Lider PSG Saša Janković naprasno je juče shvatio da se u Srbiji drastično smanjuje broj stanovnika i to je brže-bolje objavio na Tviteru! I tu ne bi bilo ništa sporno da Janković, kad je predsednik Aleksandar Vučić upozoravao da Srbija izumire i pozvao na borbu protiv bele kuge, nije prvi skočio da ga vređa i pljuje, jer „ko je Vučić da odlučuje da li će žene rađati ili ne“.

- U zemljama našeg, istočnoevropskog regiona smanjuje se broj stanovnika brzinom koju moderna istorija nikad nije zabeležila za bilo koji region na svetu. Nisam stručan da predložim celo rešenje, ali sam ostao ovde svesno i ušao u politiku jer želim da budem njegov deo - napisao je Janković, reagujući na pisanje svetskih medija gde se kaže da populacija gotovo cele jugoistočne Evrope izumire i nestaje, te da je Srbija deo tog katastrofalnog procesa.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je još u martu da nema goru noćnu more od one kada čuje statistiku o padu nataliteta u Srbiji.

Milenko Jovanov, potpredsednik Glavnog odbora SNS-a, za „Alo!“ kaže da Jankovićevo ponašanje najbolje pokazuje bedu, bezidejnost i licemerje srpske opozicije.

- Oni ne znaju šta bi radili i nemaju blagu predstavu šta bi trebalo da se radi u vezi sa brojnim pitanjima i izazovima sa kojima se Srbija susreće. Oni samo čekaju da Vučić nešto kaže, kako bi oni bili protiv, iako prethodno i ne razmisle o onome što je rekao, a posle kradu njegove ideje i predstavljaju ih kao svoje - komentariše Jovanov.

Slično mišljenje ima i Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora Srpske napredne stranke, koji navodi da Saša Janković iz dana u dan pokazuje da njegovom licemerju nema kraja.

 - Taman kad pomislite da je dotakao dno, on glupim i besmislenim izjavama koje uslede tu granicu pomeri. Neozbiljan čovek opterećujuće prošlosti, ujutro je jedna osoba, a uveče sasvim druga. Ni S od Srbije ne bi ostalo s njim na vlasti - izričit je Glišić.

Vučević: Bave se svaštarenjem

Miloš Vučević, gradonačelnik Novog Sada i potpredsednik Srpske napredne stranke, za „Alo!“ kaže da je ovo još jedan dokaz u nizu koliko je licemerna politika Saše Jankovića.

- Ako se to u opšte može nazvati politikom. Pre bih to nazvao svaštarenjem - kaže Vučević.

 

Expand player
Pogledajte više