Saša Mirković
Vladimir Marković
Saša Mirković, Foto: Vladimir Marković

Ivan V. Krstić, poznat po nadimku "Krcko", na društvenim mrežama brutalno se obračunava sa članovima porodice Aleksandra Vučića, koji ni za šta nisu krivi osim što su u srodstvu sa predsednikom Srbije.

Objava koja je izazvala burnu reakciju Saše Mirokovića je Krstićev komentar na fotografiju sa sastanka upravnog odbora Saveza vinara i vinogradara Srbije na kojem je prisustvovao i sin predsednika Srbije Danilo. Krstić tom prilikom nije mogao da bude suzdržan, već je odmah optužio Danila za navodnu pljačku i zakup zemljišta, za šta ne postoje nikakvi dokazi.

- @krckoLE deca i porodica su svetinja! Uh,zaboravih da ti prema deci nemaš nikakav osećaj kad možeś u svoj lažni ajvar da stavljaš”praškaste”proizvode iz Kolumbije.Ko ti je snabdevač Djilasov ili Marinikin drug?Provaljeni ste pa odmah na Danila i decu udarate i lažete. Neće proći - oštro je uzvratio Saša Mirković.

Inače, Ivan Krstić je poznat kao političar koji nema takta i ne bira reči kada se obraća javnosti. Tokom prethodnih propalih protesta on je demonstrante često pozivao na nasilje navodeći da šetnje ne daju nikakve rezultate u borbi protiv vlasti. 

Objava na Tviteru, Foto: Twiter/printscreen

No, i pored toga što je Krstić sklon nasilnim ispadima, on spada u onu grupu političara koji ne vode računa šta govore u javnoj sferi. Bez argumentacije da uzvrati na kritiku, služi se psovkama kako bi izbegao škakljive teme o njegovim postupcima.

Pročitajte još: