Saša Janković napada Srbe i brani Albance!

J.M. | vesti 2018-06-24 12:58:05 2018-06-24 12:58:05

Džaka i Šaćiri su mu OK!

Alo/Rajko Ristić

Lider PSG-a Saša Janković, se nakon Đilasovog pulena Srđana Milivojevića i Bebe Balašević, miljenice Boška Obradovića, koji se otvoreno lože na Granita Džaku i Đerdana Šaćirija, oglasio se posle utakmice i optužio Srbe za šovinizam na Mundijalu u Rusiji.

On je istakao kako tobož podržava reprezentaciju Srbije, ali mu smeta srpski šovinizam u Rusiji. 

Janković se pravi da nije video ni Šaćirija ni Džaku i njihovu otvorenu provokaciju, ali je zato video ono što niko nije, da su Srbi šovinisti te je "sasvim slučajno" optužio Srbe za šovinizam baš danas kad predsednik Srbije Aleksandar Vučić ide u Brisel da se bori za Srbiju.

- Podržavam našu reprezentaciju. Naša je i najbolja je. Podržavam (i delim) i patriotska osećanja. Ne treba zaboraviti da i drugi isto tako vole svoj narod, naciju. Ne podržavam šovinizam, mržnju prema drugima. A provejava ovih dana. Ne služe fudbal i Mundijal tome. Napred naši! - napisao je lider PSG-a na svom nalogu na društvenoj mreži Tviter. 

Saša Jankovi, Đilasov Milivojević i Boškova Beba hvale Šiptare, a optužuju Srbe, a ti Vučiću idi u Brisel i bori se za Srbiju. Svako neka radi svoj posao!

Expand player
Pogledajte više