Nebojša Zelenović
Alo! Vladimir Marković
Nebojša Zelenović

Alo! Vladimir Marković

Nebojša Zelenović, Foto: Alo! Vladimir Marković

Sve je učinio Zelenović da kupi još vremena na vlasti odugovlačeći ponavljanje izbora na 27 biračkih mesta kako bi odložio konačno priznanje izbornog poraza i odlazak sa vlasti.

Sada je otišao korak dalje, pa je Gradska izborna komisija Šabac, po njegovom nalogu, odlučila da se izbori na 27 biračkih mesta ponove 7 dana po ukidanju vanredne situacije u Šapcu, kao da je reč o vanrednom stanju, a ne o vanrednoj situaciji za koju je u ogromnoj meri odgovoran upravo Nebojša Zelenović.

Pročitajte još:

Nebojša Zelenović je ne čineći ništa, pustio da broj zaraženih raste, kako bi uveo vanrednu situaciju i od Šapca prvi put od početka krize sa korona virusom, napravio žarište s ciljem da po svaku cenu odloži ponovljene izbore i konačnu primopredaju vlasti. Ništa nije važno, ni građani, ni njihovo zdravlje, ni izborna volja naroda. Važno je samo da Zelenović i njegov mentor Dušan Petrović još koji dan otimaju pare Šapčana istovremeno uništavajući dokumentaciju o prethodnim kriminalnim aktivnostima.

Sve što rade je toliko očigledno i nečasno da ih i na tim ponovljenim izborima, bez sumnje, očekuje još jedan katastrofalan poraz od strane naroda, koji je već jasno sa više od 30 hiljada glasova rekao kome veruje - Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću čije ime ponosno nosi naša lista, jer srpski naprednjaci ne žele vlast radi vlasti, već radi budućnosti naše dece.

Pročitajte još: