LAZANSKI IMA INSAJDERSKE INFORMACIJE SAD i Velike Britanija napuštaju Albance! Pompeo lično, saopštava Vučiću vest koja će ODJEKNUTI PLANETOM!

Izneo skrivene detalje!

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Youtube Printscreen

* Aleksandar Vučić se sastaje danas sa Majkom Pompeom u Njujorku

* Amerika želi da se aktivno uključi u rešavanje kosovskog pitanja 

* Miroslav Lazanski analizira odlazak srpskog predsednika u Njujork

Vojno-politički komentator Miroslav Lazanski kaže da je današnji susret predsednika Aleksandra Vučića sa američkim državnim sekretarom Majkom Pompeom veoma značajan.

- Dobro je biti u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine UN, razgovarati sa svim faktorima koji kreiraju svetsku politiku, upoznati i upozoriti ih na sve što se zbiva na Kosmetu - smatra Lazanski.

"MILE SE BOLJE RAZUME U RAKIJE, A JA..." Vučić za "Alo.rs"! Predsednik Srbije otkrio detalj koji niko nije znao, evo šta pije kada je SA DODIKOM!

Miroslav Lazanski je istakao da je to što Amerika organizuje ovakve susrete dokaz da insistira na nastavku dijaloga Beograda i Prištine.

- Time što Amerika insistira na takvim susretima samo pokazuje da za njih bez obzira što deklarativno ambasadori Amerike i u Beogradu i u Prištini kažu da je proces nezavisnosti Kosova završena stvar, ovo pokazuje da ipak nije završeno - smatra Lazanski.

https://www.alo.rs/vesti/politika/vucicu-noz-u-leda-zabili-ovi-clanovi-sns-pocinje-konacni-obracun/247628/vest

- Čim Amerika insistira da se dijalog Beograda i Prištine nastavi i čim Amerikanci organizuju ovakve susrete to pokazuje da ima prostora za neku vrstu rešenja koje bi bilo prihvatljivo i za Beograd - dodao je Lazanski.

Istakao je da je status Kosova, bez obzira na jednostrana priznanja, regulisan Rezolucijom 1244, a to se može promeniti samo uz saglasnost članica Saveta bezbednosti UN i da to moraju da odobre Velika Bitanija, Francuska, Kina, Amerika i Rusija.

- Bez te saglasnosti nema promene Rezolucije 1244, a onda formalno-pravno ni promene statusa - naveo je Lazanski.

Miroslav Lazanski
Miroslav Lazanski, Foto: Alo!/Dejan Briza

Ukazao je da je dobro biti u Njujorku na zasedanju Generalne skupštine UN i razgovarati sa svim faktorima koji kreiraju svetsku politiku.

- Dobro ih je upoznati i upozoriti oko svega onoga što se zbiva na Kosmetu, tako da je to još jedna prilika da mnoge zemlje koje su požurile da priznaju Kosovo da malo i razmisle i eventualno reteriraju - tvrdi Lazanski.

ĐILAS IZDAO NAREDBU! KREĆE HAJKA NA MEDIJE Ćosić sprovodi volju! A ono što je N1 objavila o "Oluji" i "Srebrenici" će svakom Srbinu doći kao SO NA RANU!

Na pitanje da li se sedište dijaloga Beograda i Prištine zaista pomera od EU prema velikim igračima, Lazanski kaže da se pomera jer je Evropska unija pokazala svoju nemoć.

- Imali su dovoljno vremena da se dokažu, nisu mogli čak da nateraju Prištinu ni oko tih taksi. Bilo koja krizna situacija koja se dogodila na prostorima Kosmeta Evropska unija nije uradila ništa. Stalno se ide ka toj vrsti ujednačavanja obe strane, poziva se i Beograd i Priština, pri tome jasno je ko je glavni uzročnik svih problema u južnoj srpskoj pokrajini - naglasio je Lazanski.

Komentarišući odluku SAD i Velike Britanije da njihovi predstavnici izađu iz kosovske agencije za imovinu, Lazanski kaže da je "očito da predstavnici Velike Britanije i Amerike u Prištini imaju na licu mesta sve mogućnosti da se uvere da li u toj vrsti privatizacije ima nepoštenih igara".

OD OBRENOVCA DO ČAČKA ZA SAT VREMENA! Otvorena ARTERIJA SRBIJE, Vučić se obratio pred 10.000 građana i otkrio novosti, Srbi KLICALI OD ODUŠEVLJENJA!

- Verovatno nisu spremni da oni budu neka vrsta pokrovitelja svemu tome i neka vrsta fasade svemu onome što se zbiva. Pretpostavljam da su svesni da je mogućnost da se neka fakta o svemu tome pojavi u nekom zapadnom mediju i onda se stvara afera koja poprima jednu vrstu lavine kojom će biti zahvaćeni diplomatski službenici te dve zemlje u Prištini, ali i njihovi šefovi u matičnim državama - zaključio je Lazanski.

BONUS VIDEO: Pitali smo Aleksandra Vučića kada će biti uveden VOJNI ROK i šta piše u u ličnoj poruci od Putina

 

Povezane vesti

 • Korisnik: pinokio
  21/08/2019 - 03:28
  Ih sad kao Pompeo i ostali ne znaju kako tamo stoje stvari i ko tu sta radi . Nego zort im velika sila dolazi sa istoka , polako jacaju ekonomski , vojno, rade vezbe sa Rusima i preuzimaju stvar u svoje ruke. Uskoro ce da kad pociste svoja govna tamo u Hong KOngu , Tajvanu , Ujgure , Tibet , krenuti da sire svoju moc sirom planete. Masovno kupuju sve po Africi , Juznoj Americi i sire se spremaju se da zamene USA trziste novima. A onda USA niz vidu. Shvataju da sto sad nabrzaka uhvate , to im je
 • Korisnik: Dobi
  20/08/2019 - 21:47
  Bravo Lazo, rekao si pravu istinu,to da li ce mnogi vazni likovi iz Amerike i EU biti ogoljeni zbog kriminalnih radnji i licne koristi a zbog cega je stradao citav jedan narod, ostaje da se vidi, ako kod kauboja prevlada razum onda ce ga i Evropa slediti, u suprotnom sve ce ostati na starom,sto znaci da svet nastavlja da ide u destrukciju kakva jos nije vidjena, neka nam Bog i Putin pomognu jer tom zlu samo oni mogu da se suprodstave.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi