Vuk Jeremić
Alo!/Dejan Briza
Dragan Đilas, Saša Janković, Vuk Jeremić predizborni skup

Alo/Rajko Ristić

Vuk Jeremić, Foto: Alo/Rajko Ristić

Nakon suludih zahteva koje je opozicija iznela u poslednje vreme, jedan je na društvenoj mreži Tviter izrazito upadljiv.

Pročitajte još

Taman kada je narod shvatio da srpska opozicija definitivno nema program i plan, oni se ipak dosete jednog, ali veoma čudnog.

Đilasovi, Jeremićevi i Obradovićevi simpatizeri na tviteru planiraju da njihov prvi zahtev bude proterivanje ruskog ambasadora iz Srbije!

Na ovaj predlog, Vladimir Gajić, šef Pravnog saveta Narodne stranke i visoki funkcioner Vuka Jeremića, kaže da opozicija očigledno sada nije dovoljno snažna da ispuni ovaj zahtev!

 

Predlog Jeremićevog funkcionera

Twitter printscreen

Predlog Jeremićevog funkcionera, Foto: Twitter printscreen

Ovo je samo jedan u nizu napada opozicije. Da podsetimo, juče je Vladimir Gajić, šef Pravnog saveta Narodne stranke i visoki funkcioner Vuka Jeremića, napao Vladimira Putina i rusku policiju neumesnim komentarima koje je objavio na Tviteru.

BONUS VIDEO: Pitali smo građane šta misle o Borisu Džonsonu - jedan odgovor je HIT

 

Komentari (4)

lale

28.07.2019 18:51

Sandru hitno oterati i dovesti druge lekare iz Dr.Laze Lazarevica.Imaju pravnike a fale im doktori.PSIHIJATRI.

ris

28.07.2019 18:56

NARODE SRPSKI, BAŠ ME BRIGA I ZA TZV POZICIJU I TZV LAŽNU OPOZICIJU. Ovo što piše je čista laž. Kakvi ambasadori i ostalo to samo bolesna mašta lopova na nekom stepenu vlasti može da izmisli.

Nes

28.07.2019 19:00

Jeremic treba da odgovara za sve ono sto je uradio protiv Srbije. Njega treba osuditi za izdaju.

Ratko

28.07.2019 21:36

Ovaj mali se igra sa zdravljem mogao bi se zajedno sa pajtasima razboleti. Okanite se silovanja politike jer niste ni primac animirkama!