Rada Trajković
Printscreen
Rada Trajković, Foto: Printscreen

Rada Trajković, Boškova i Đilasova saradnica žestoko je napala Rusiju. Njena poruka je da Srbi na Kosovu nisu imali koristi od ruske vojske na KiM. Tačnije, Trajkovć ističe da oni nisu štitili srpski narod, niti da su mu pomogli!

Ponosan na  prijatelja: Sava Janjić

Emil Čonkić

- Ulazak ruske vojske na Kosovo suštinski nam ništa nije doneo. Ja sm bila u Prištini. Svi su izašli da ih dočekaju, ja nisam. Posle nedelju dana u vrh glave, Priština je bila prazan grad. Ne kažem da su oni isterivali Srbe, ali nam ništa nisu pomogli da nas zaštite. Otišli su na tu Slatinu... Da li su neke svoje strateške interese završavali, šta se tu zaista dešavalo... Ne znam istinu, ne bih da je dezavuišem, ali mi od njih nismo imali koristi - rekla je Trajković u svom gostovanju.

Ona je u svom TV nastupu, kao što se vidi, istakla da istinu ne poznaje, ali se ne libi da daje ocene o tome da su kosovski Srbi bili na šteti zahvaljujući vojsci vekovnog prijatelja Rusije.

U istom gostovanju otvoreno je istakla da srpske apoteke moraju da rade po pravilima Prištine.

Pročitajte još:

- A sada normalno, Ramuš iz Prištine šalje kontrolu koja treba da proveri način funkcionisanja tih apoteka u smislu legalnosti - prijave prema prištinskim institucijama i standardizaciju koju podrazumeva svaka apoteka... - navodila je sve jasnije ističući da lažni premijer samozvanog Kosova Haradinaj i ona vode isti biznis, protiv srpske nacije.