N1 televizija
Printscreen
Vladimir Đukanović

Youtube/Printscreen

Vladimir Đukanović, Foto: Youtube/Printscreen

Povodom sinoćnjih nereda ispred Skupštine, oglasio se i Vladimir Đukanović. Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

"Ne osećam se nešto posebno pozvanim da pružim nekakav komentar na noćašnja zbivanja, s obzirom da moje mišljenje i nije toliko bitno. Ipak, usudih se da napišem koju, pa ko prihvati hvala mu, ko ne prihvati, opet mu hvala.

Naime, u jednom momentu na N1 televiziji došlo je pretpostavlja do greške koju je režija napravila i izašla je slika svih pozicija na kojima su kamere ove televizije. Čini mi se da sam izbrojao devet pozicija, što jasno ukazuje da su oni uveliko bili spremni za direktan prenos haosa, jer zašto bi neko poslao tolike kamere na protest tamo nekog Srđana Noga i ekstremno desne grupacije. Odnosno, od kada to N1 televizija podržava ekstremno desnu varijantu? Znači, N1 je imala saznanja da će do nereda doći i vrlo spremno su napravili čitav scenario, a novinarke-reporterke su bile u ulozi agitropovaca koji pozivaju da se što više naroda okupi.

Preporučujemo i:

Svakako, ovi neredi dolaze u predvorje razgovora oko Kosova i Metohije, što jasno ukazuje da je cilj destabilizacija i stvaranje unutrašnjeg haosa u Srbiji. Uostalom, čitajte ovog jutra sve medije u regionu, jer gle čuda svi se bave nama.

Sve u svemu, nastavak ovog dobro organizovanog haosa imaćemo prilike da gledamo i u narednom periodu. Ostaje da vidimo kako će vlast rukovoditi ovom smišljenom haosu. Nisam neko ko je optimista da postoji dovoljno dobar kadar u vladajućoj strukturi koji ume da se nosi sa ovim, ali sada je prilika da se pokažu koliko su mudriji od ovih što Srbiji pripremaju haos.

Na kraju, drago mi je da se moja teza da ekstremno desnu i ekstremno levu opciju uvek kontroliše tzv.duboka država koja svuda u svetu izaziva haos protiv nacionalnih vlada pokazala tačnom.

Živela Srbija!"

Pročitajte još:

 

Komentari (4)

rale

08.07.2020 11:42

Đuka, evo šanse da se dokažeš.

Sojic

08.07.2020 12:29

Ne zovu ovog bizon za dzabe!!!!

beba

08.07.2020 14:29

N1 g...a!!!

Milos

08.07.2020 23:09

Verovatno moguce ali istom tehnikom se sluze i opozicija i vladajuca partija , rezija za siroke mase.