Sergej Trifunović
Alo!/Vladimir Marković

 

Sergej Trifunović

Alo!/Vladimir Marković

Sergej Trifunović, Foto: Alo!/Vladimir Marković

Pročitajte još:

 

Ipak, ovde nije bio kraj njegovim napadima na novinarku koja je samo radila svoj posao i želeći da sasluša i drugu stranu priče, kako joj profesija nalaže, kontaktirala glumca. Glumac je nastavio sa vređanjem putem Tvitera i dotičnoj, ali i ostalim novinarima ovog dnevnog lista uputio još gore reči, rekavši da su čak i "prijateljice noći" iznad njih.

- Izvinjavam se kurvama što sam ih stavio u istu rečenicu sa ološem koji radi za zidne novine službe, tzv Srpski telegraf. Drage prijateljice noći, znate da sam ja brzoplet i da ovo nije bila moja namera. O vama sve najbolje kao i dosad - napisao je glumac.

 

Objava Sergeja Trifunovića

Printscreen

Objava Sergeja Trifunovića, Foto: Printscreen

Složićete se da je ovakav vid javne komunikacije neprihvatljiv, ma od koga dolazio, naročito kada su u pitanju javne ličnosti koje imaju uticaj na kreiranje javnog mnjenja i koje svojim ponašanjem treba da daju primer drugima.

Nažalost, Sergej je ubrzo nakon ovakvog vređanja još jednom poslužio kao loš uzor:

Pročitajte i ovo:

Glumac je prešao i na novinarke ostalih redakcija, koje je podjednako brutalno šovinistički napadao u njegovim ranijim epizodama besa i sejanja mržnje putem omiljene mu društvene mreže i ponovo se osvrnuo na urednicu Studija B Ivanu Vučićević kojoj je "častio" epitetom "fukse".

Objava Sergeja Trifunovića

Printscreen

Objava Sergeja Trifunovića, Foto: Printscreen