Bratislav Jugović
yt/ Jutarnji Program TV HAPPY
Bratislav Jugović

yt/ Jutarnji Program TV HAPPY

Bratislav Jugović, Foto: yt/ Jutarnji Program TV HAPPY

Izjava Bratislava Jugovića, narodnog poslanika i člana Glavog odbora SNS-a:

„Reč Boška Obradovića ne može biti mera demokratije, već mera nasilja. Demokratija je kad se smanjuje cenzus kao što je to uradio Aleksandar Vučić, a nasilje je kada se ruši i lomi imovina RTS-a kao što je to radio Boško Obradović.

Demokratija je kad omogućite veći broj poslaničkih mesta za žene i majke kao što je to uradio Aleksandar Vučić, a nasilje je kad nasrćete na predsednicu Skupštine Republike Srbije kao što je to uradio Boško Obradović.

Dok je bio u opoziciji, Aleksandar Vučić je bio mera jake opozicije. Kad je voljom građana postao najznačajniji predstavnik građana Srbije i svih Srba u regionu, postao je mera uspešne politike i lider na Balkanu.

Onaj ko hoće da bude respektabilan učesnik političke scene u Srbiji, mora da nauči prvu lekciju od Aleksandara Vučića u kojoj se zahteva borba za bolji život naroda, a ne tajkuna. Deluje da je to lak ispit, ali činjenica je da su mnogi pali na tom ispitu. Među njima je i Boško Obradović. Svojim pomahnitalim jurišem u Đilasov savez, Boško Obradović je trajno izgubio perspektivu u političkom životu Srbije. Čačani mu to nikad neće oprostiti.“, rekao je Bratislav Jugović.

Pročitajte još: