KAKO JE ĐILAS TAJNIM SNIMCIMA SAHRANIO VUKA JEREMIĆA?! Razgovori koji su uništili Jeremića stigli iz Rusije preko tajkunovog kuma Mlađe Đorđevića

Pakleni pan diskreditacije

Vuk Jeremić, Dragan Đilas
Vuk Jeremić, Dragan Đilas, Foto: Alo!/Marko Marković

* Cilj objavljivanja ovih razgovora je potpuna diskreditacija Jeremića

* Đilas preko Mlađana Đorđevića potrudio da jednom crnogorskom portalu doturi snimke koji Jeremića predstavljaju kao političara nedostojnog bilo kakve državne funkcije

*O vezama Đorđevića s ruskom službom u februaru ove godine pričao je i Čedomir Jovanović, lider LDP

Mlađan Đorđević, kum Dragana Đilasa i siva eminencija Saveza za Srbiju, stoji iza objavljivanja snimaka prisluškivanih razgovora Vuka Jeremića, lidera Narodne stranke, saznaje „Alo!”. 

Prema rečima naših sagovornika, cilj objavljivanja ovih razgovora je potpuna diskreditacija Jeremića i omogućavanje Đilasu da učvrsti lidersko mesto u opoziciji pred izbore na proleće sledeće godine. Zato se Đilas preko Mlađana Đorđevića potrudio da jednom crnogorskom portalu doturi snimke koji Jeremića predstavljaju kao političara nedostojnog bilo kakve državne funkcije.

- Jeremića je prisluškivala ruska služba s kojom Đilasov kum Mlađan Đorđević ima sjajne odnose. Interesantno je da su ovi razgovori objavljeni kada su opozicioni protesti potpuno pukli i kada je u taboru opozicije ponovo otpočela borba ko će preuzeti potpuni primat - navode naši izvori i dodaju da sukob Jeremića i Đilasa datira još iz vremena kada su obojica bili u taboru demokrata.

 

- Đilas je Jeremića izbacio iz DS-a, a Vuk mu to nikada nije niti oprostio niti zaboravio. Njihov odnos podseća na odnos Vojislava Koštunice i Zorana Đinđića. Svima je jasno da se konačni sukob Đilasa i Jeremića približava, a Mlađan Đorđević je Vuku zadao udarac od kojeg se neće oporaviti - ističu naši sagovornici i dodaju da je u opoziciji svima jasno da Jeremić potpuno diskreditovan.

- Đilas je ovim učvrstio svoje pozicije - svima poslao poruku ko je gazda i kako će proći ako mu se suprotstave - zaključuju naši izvori.

 

O vezama Đorđevića s ruskom službom u februaru ove godine pričao je i Čedomir Jovanović, lider LDP-a. On je gostujući na TV „Hepi“ upitao voditelja: „Je l’ znaš ti šta je Srpski kod?”.

- Šta je ruski Institut za strateške studije? Do 2009. to je zvanično organizaciono bio deo ruske obaveštajne službe. Onog trenutka kad su otvorili kancelariju u Beogradu, oni su se transformisali u organ predsednika Ruske Federacije, a ovde imaju kancelariju. Na njihovoj skupštini u Moskvi, pre tri nedelje, govorio je Mlađan Đorđević, predstavnik Saveza za Srbiju - otkrio je tada Jovanović. 

HITNO SAOPŠTENJE ZA JAVNOST Jeremićev politički angažman opasan za Srbiju!

"BLEĐE LJUDE U ŽIVOTU NISAM VIDEO" Dačić otkrio detalje sastanka sa Merkelovom, na sastanku pred izbore BESNELA, preznojili se od njenih reči!

ALO OTKRIVA CEO TRANSKRIPT RAZGOVORA JEREMIĆA I ROĆENA Dok su "je*ali majku Srbiji i Crnoj Gori", uz osmeh planirali nešto još ODVRATNIJE (AUDIO)

 

Ko je Mlađan Đorđević?

1. Đilasov čovek od poverenja u biznisu i tokom obavljanja javnih funkcija.

2. Mozak protesta „1 od 5 miliona“.

3. Prijateljstvo Đorđevića i Đilasa datira od protesta 1991/92. i upravo je prvu firmu, u Češkoj, 1995, Đilas otvorio na ime svog kuma Đorđevića.

4. Na Đilasov zahtev je napravio, i finansijski i logistički - Dveri.

5. Postavljao je svoje vladike na čelna mesta u Crkvi.

 

 

RAZGOVOR JEREMIĆ-GRUJIĆ (februar 2005. godine, tokom posete Jeremića i Tadića Moskvi)

Malo si popio, videćeš ovu i slomiće ti se karakter, kao meni Grujić: Halo? Jeremić: Da ne šetam po hotelu, a? Grujić: Pa, nemoj te fore, je*ote... Jeremić: Pazi, pazi, pazi, evo imao sam dilemu da li da se prošetam. Grujić: Znao sam, tačno sam znao, video sam te kako si došao. Ipak, nije tako kasno, popio si malo, klasična varijanta, videćeš neku ovu i slomiće ti se karakter, ko i meni. Svaki put je tako. Jeremić: (kroz smeh) E ti klasično znaš o čemu se radi... A sad sam, skinuo sam se i kažem neću, neću, neću i sutra idem kod mog druga Dimitrija i boli me ku*ac.

 

RAZGOVOR JEREMIĆ-GRUJIĆ (februar 2005. godine, uoči posete Jeremića i Tadića Moskvi)

Zašto muškarci ustaju noću? Da bi otišli kući Jeremić: Je l' znaš zašto se muškarci dižu noću? Deset odsto da bi nešto pojeli, 15 odsto da odu u WC, a 75 odsto da bi otišli kući. Grujić: (smeju se grohotom) Ovo ti je dobro. Jeremić: Tako u svetlu toga, ono kao, jao, je*ote. E kakva je situacija? Grujić: Situacija je, mislim, ono, bez veze se dižu tenzije. S te strane sve je okej, manje-više. Video si da sad ispade da je patrijarh u isto vreme kad i prijem.

 

 

RAZGOVOR ROĆEN-GRUJIĆ (2005, pred dolazak Tadića i Jeremića u Moskvu)

Mali je u Americi da mu dupe vidi put i da uzme dnevnice Grujić: U Americi je ovaj mali, ovaj isto nešto luduje, tako da, pravo da ti kažem, ni ja nisam nešto... Roćen: U poseti je Americi? Grujić: Da, da. Roćen: Pa, šta radi stalno u Americi? Grujić: Pa, je*iga, da ti kažem, i ti bi išao da ti dupe vidi put, dobre dnevnice, šta ’oćeš...

 

Povezane vesti

 • Korisnik: aw
  09/07/2019 - 00:50
  Jeremicu narodu je jasno odavno ko si ti
 • Korisnik: Andjelija
  08/07/2019 - 23:59
  Kako god da su stigli, ovi sramotni razgovori Jeremića su jasno dokazali kako je predstavljao Srbiju po belom svetu. Bruka i sramota.
 • Korisnik: Milos
  08/07/2019 - 23:26
  Значи овај снимак Јеремића је Ђилас ископао да га дискредитује! Нека се разоткривају лопови и издајници!
 • Korisnik: Aleksandar
  08/07/2019 - 23:20
  U stilu mafijaskih obracuna.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi