"JEREMIĆ JE PRONEVERIO 20 MILIONA DOLARA CRNOG FONDA DS" Raskrinkan Savez za Srbiju: Svi imaju istu mrlju u političkoj prošlosti, a sad bi da udruženi povedu narod

Javno obraćanje namenjeno narodu.

Dragan Đilas, Vuk Jeremić
Dragan Đilas, Vuk Jeremić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Lider Republikanske stranke Nikola Sandulović ponovo je potkačio predstavnike opozicije. Ovaj put se oglasio na ličnom Fejsbuk nalogu kako bi objasnio ko sve čini tzv. Savez za Srbiju.

Reč je, kako je ocenio, o političarima koji su izdali srpski narod i Demokratksu stranku, čiji su, svi pobrojani - do jednog, nekadašnji članovi. On je u svom nekratkom obraćanju obrazložio da su Boris Tadić, Borko Stefanović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, upropastili vojsku, Kosovo i Beograd, s posebnim osvrtom na učinak sadašnjeg predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

On je, naime, u svom postu naveo da je Jeremić proneverio 20 miliona dolara crnog fonda svoje Demokratske stranke. Dodao je i da je "uništio Srbiju potpisivanjem svega što mu je bilo dato i naređeno", kao i da je kupio stranku.

Facebook, Nikola Sandulović
Facebook, Nikola Sandulović, Foto: Facebook Printscreen

Sandulović je podsetio da su sva četvorica navedenih izbačeni iz DS zbog autokratije, bahatosti, samovolje i privatnih malverzacija. Objasnio je i kojim su redom napuštali stranku i na koji način.

- Boris Tadić je izbacio Borka Stefanovića iz DS, Dragan Đilas je izbacio Borisa Tadića i Vuka Jeremića iz DS, a Đilasa je izbacila cela stranka iz DS... bar ono što je ostalo posle njega - reči us Sandulovićeve.

- Ovi politički luzeri ponovo jašu zajedno iako se privatno mrze i pljuju, a narodu nude vreme mira, prosperiteta, sloge i poštenja! Pitate li se zašto...?

I zaista, pitate li se?

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Dragan R
  12/02/2019 - 22:53
  Njih i povezuju crni fondovi, sve je u vezi sa njima crno, a novac najvise.
 • Korisnik: milica milicic
  12/02/2019 - 22:26
  Za vodje SZS-a karakteristicni bahatost i malverzacije.
 • Korisnik: Jovanka
  12/02/2019 - 22:17
  Djilas i Jeremic opljackali sami sebe. Sta bi tek narodu uradili. Nije narod blesav da glasa za ove lopove.
 • Korisnik: CevuljeX
  12/02/2019 - 22:08
  Jeremic je totalni ludak.
 • Korisnik: Milan
  12/02/2019 - 21:51
  Pa ponestali im milioni pa bi da ih ponovo ukradu, ali su se malo zaneli u svojoj masti jer je njihovo vreme proslo, vreme lopovluka i otimacina, sada je ovo drzava koja je uredjena u svakom smislu i samo naoreduje...
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi