Raskrinkan Savez za Srbiju: Svi imaju istu mrlju u političkoj prošlosti, a sad bi da udruženi povedu narod

Alo.rs | vesti 2019-02-12 20:53:43 2019-02-12 20:53:43

Javno obraćanje namenjeno narodu.

Alo!/Dejan Briza

Lider Republikanske stranke Nikola Sandulović ponovo je potkačio predstavnike opozicije. Ovaj put se oglasio na ličnom Fejsbuk nalogu kako bi objasnio ko sve čini tzv. Savez za Srbiju.

Pročitajte još:

Reč je, kako je ocenio, o političarima koji su izdali srpski narod i Demokratksu stranku, čiji su, svi pobrojani - do jednog, nekadašnji članovi. On je u svom nekratkom obraćanju obrazložio da su Boris Tadić, Borko Stefanović, Vuk Jeremić i Dragan Đilas, upropastili vojsku, Kosovo i Beograd, s posebnim osvrtom na učinak sadašnjeg predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.

On je, naime, u svom postu naveo da je Jeremić proneverio 20 miliona dolara crnog fonda svoje Demokratske stranke. Dodao je i da je "uništio Srbiju potpisivanjem svega što mu je bilo dato i naređeno", kao i da je kupio stranku.

Sandulović je podsetio da su sva četvorica navedenih izbačeni iz DS zbog autokratije, bahatosti, samovolje i privatnih malverzacija. Objasnio je i kojim su redom napuštali stranku i na koji način.

Preporučujemo još:

- Boris Tadić je izbacio Borka Stefanovića iz DS, Dragan Đilas je izbacio Borisa Tadića i Vuka Jeremića iz DS, a Đilasa je izbacila cela stranka iz DS... bar ono što je ostalo posle njega - reči us Sandulovićeve.

- Ovi politički luzeri ponovo jašu zajedno iako se privatno mrze i pljuju, a narodu nude vreme mira, prosperiteta, sloge i poštenja! Pitate li se zašto...?

I zaista, pitate li se?

 

Expand player
Pogledajte više