Bedžet Pacoli, Ramuš Haradinaj
EU
Bedžet Pacoli, Ramuš Haradinaj

EU

Bedžet Pacoli, Ramuš Haradinaj, Foto: EU

 

Premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj danima sa svojim saradnicima vrši pritisak i navodi kako će predsednik Srbije izazvati "lažni haos" na severu Kosova.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Nišu gde je učestvovao na međunarodnoj vežbi u oblasti reagovanja u vanrednim situacijama.

Aleksandar Vučić

Tanjug/Dimitrije Goll

 

Danima pre vežbe premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj pokušavao je sa svojim najbližim saradnicima da ubedi sve kako će Vučić baš na vežbi u Nišu izazvatri "lažni haos" na severu Kosova.

Naravno, danas se to nije dogodilo, a niko od opozicije se nije usudio da izađe i javno stane u odbranu države i odbrusi Haradinaju zbog laži.

Protest 1 od 5 miliona

Printscreen/Youtube

 

Kako to da ni Đilas, Jeremić, Obradović, kao i njihov potrčko Rada Trajković ne smeju da se usude i kažu "Čekajte šiptari, danima ste napadali našu državu, zašto lažete?!

Opozicija je pokazala, kao i nebrojeno puta do sada, da ih država ne interesuje, i da sve rade protiv predsednika Aleksandra Vučića ne bi li se oni domogli vlasti i ponovo punuli svoje džepove.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jedno je to da se ne slažete oko unutrašnjih stvari, ali gde ste da kažete "Ma ne damo da lažete kada su država Srbija i njen predsednik u pitanju?!"