Slavica i Radomir
Alo!
Slavica i Radomir

Alo!

Slavica i Radomir , Foto: Alo!

Njih dvoje su šurovali iza leđa lidera svojih partija, Aleksandra Vučića i Ivice Dačića!

Naime, dok je za republičke izbore potvrđena lista „Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje“, na lokalu su Nikolić i Dejanovićeva pregovarali o zajedničkom istupu. Kada su ove namere došle do vrha obe partije, Dačić i Vučić poručili su im da se ne igraju i da od takve saradnje nema ništa.

- Zna se da Kragujevac važi za glavno uporište porodice Nikolić, a da je Radomir došao na čelo ovog grada uz pomoć socijalista. S obzirom na to da se on ne kotira najbolje u stranci, važno mu je bilo da pokaže kako je u ovom gradu neprikosnoven. Tako bi republička lista naprednjaka bila „Aleksandar Vučić - Srbija pobeđuje“, dok je na lokalu Radomir želeo da ostvari bolji rezultat od te liste i praktično pošalje poruku vrhu stranke da je ovde nedodirljiv i da ima veću podršku nego sama stranka.

Đukanovićeva, koja je glavni operativac socijalista u ovom gradu, prihvatila je te razgovore i sve je dosta odmaklo dok vrh SPS-a i SNS-a nisu za to saznali - navodi naš izvor. On dodaje da su se Dačić i Vučić šokirali ovakvim šurovanjima.

Kada su za tajni dil saznali lideri SNS i SPS, nastao je problem

Oliver Bunić

Kada su za tajni dil saznali lideri SNS i SPS, nastao je problem, Foto: Oliver Bunić

- Jasno im je oboma stavljeno do znanja da zaborave na ovakvu predizbornu koaliciju i da od zajedničke liste nema ništa, te da obe strane treba da izađu na izbore samostalno i tako odmere snage - dodaje naš izvor.

Zbog svih ovih peripetija došlo je i do toga da Radomir pri predaji liste doživi fijasko, jer nije uspeo na vreme da prikupi validne potpise, te je ostao na drugom mestu, što se naprednjacima praktično nigde u Srbiji nije desilo. Ni socijalisti nisu ništa bolje prošli, te su pri dnu liste.
Nikolić juče nije odgovarao na naše poruke, dok Đukanovićeva tvrdi da takvih razgovora nije bilo.

- Nikada nismo ni razgovarali, a posebno se nismo dogovorili uvaženi gospodin Nikolić i ja na tu temu. Kao što znate mi imamo SNS i SPS sa koalicionim partnerima odvojene liste - odgovorila je ona.

Drma mu se fotelja u IO

Kako su mediji pisali, Radomiru Nikoliću drma se mesto na čelu Izvršnog odbora SNS-a. On tu funkciju ionako samo formalno obavlja, jer je glavni operativac za lokal potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić, koji uživa veliko poverenje stranačkih odbora. Revoltiran svojim položajem, Nikolić je, kako su mediji pisali, čak uputio cirkularni imejl opštinskim odborima SNS-a da mu se više direktno ne obraćaju za operativne stranačke poslove, već da se ubuduće javljaju preko stranačke adrese elektronske pošte.

Komentari (15)

Šeput

24.03.2016 18:14

Ćaćin sin, nista ne znati a praviti se pametan i sluziti se lopovlukom.

midi

24.03.2016 20:14

@Šeput - Sta je imalo posle Verka da se ukrade?

Rade

24.03.2016 20:49

@Šeput - A šta to "ćaćin sin" ne zna? Zar nije upristojio Kragujevac? Uporedite budzet Grada dok je vladao Verko i sada kad je Nikolić na vlasti, pa zaključite.

VODJA

24.03.2016 18:27

OVA DEJANOVICKA JE KAO I NJEN SEF DACIC OGREZLA U KRIMINALU ISPITATI MALO KORISCENJE DRZAVNOG AVIONA ZA SLANJE DETETU RUCAK U PORTUGALIJU I OSTALE TROSKOVE I BAHANALIJE KOJE JE PRAVILA ,A O OVOM TUNTI NEMA STA DA SE KAZE SINOVIMA OD LOPOVA I KAPADAHIJA NEBUDE DOBRO

DJUKA

24.03.2016 18:34

Meni dodje tuga kad pogledam Sadanove i Gadafijeve sinove

Poslanica

24.03.2016 20:45

Bas sam se cudila da dva cela dana nijedna"nezavisna"novina ne objavi nista o Radomiru Nikolicu.Valjda im toliko treba da smisle neku glupu laz.

Poslanica

24.03.2016 20:51

Po ko zna koji put DSdno pokusava preko svojih medijskih sponzora da narusi odnose u vladajucoj stranci.Naravno da u ovakve lazi niko ne veruje.

Poslanica

24.03.2016 20:55

Strasno je kakve lazi smislja DSdno i plasira u javnost.Svakoh dana se trudeda omalovaze Radomira Nikolica.Izborni rezultat ce im sve reci.

marko

24.03.2016 20:57

Novinarska masta je neogranicena, Radomiru ne treba specijalno podrska SPS a jer on vec ima podrsku drugih stranaka u kragujevcu.

vid

24.03.2016 21:22

Nema razloga da SNS i Radomir Nikolić traže podršku SPS-a povodom lokalnih izbora u Kragujevcu, imajući u vidu da imaju značajnu podršku građana.

Jelisaveta

24.03.2016 23:24

@vid - Pise se svasta. Koliko ovde mogu da procitam, vidim da se neki plase velikog postovanja i poverenja koje Radomir uziva u Kragujevcu.

Jasmina

24.03.2016 21:24

Još jedan pokušaj opozicije da naruši ugled i poverenje SNS-a i u tome ne bira sredstva.Čista trač vest.

Gospodjica

24.03.2016 22:09

Opozicija vodi prljavu kampanju zato i plasira ovakve izmišljotine. Priče o tome kako Radomir Nikolić radi Vučiću iza ledja, su samo plod mašte njihovih političkih protivnika.

Slavko

25.03.2016 02:18

ALO NE DOZVOLITE BOTOVIMA DA VAM KONTAMINIRAJU NOVINE

JELENA

25.03.2016 14:45

Koliko li ce narod Srbije da potrosi para na sina Nikolica koji kao tata izdvaja na savetnice ,kupuje dzipove stanove ,kuce ,daje diplomatske pasosei na vanbracnu decu PAMET U GLAVU