Rada i njen saradnik se grohotom smejali, on izvređao novinara, a za kraj - FRAS!

Alo.rs | vesti 2019-06-03 08:52:49 2019-06-03 08:52:49

Pre gotovo 10 godina, tačnije u martu 2010. Rada Trajković, tadašnja direktorka Doma zdravlja u Gračanici, pokazala je nedvosmisleno na čijoj je strani.

Printscreen

Rada Trajović, partnerka Dragana Đilasa, Vuka Jeremića i Boška Obradovića, pored toga što je podržala nedavnu divljačku akciju ROSU i nije mogla da sakrije sreću zbog hapšenja Srba na severu Kosova, pre nekoliko godina, tačnije 2010. uradila je nešto daleko strašnije.

 

Naime, te 2010. godine na pitanje novinara da li je učestvovao u trgovini organima u slučaju "žuta kuća" tadašnji šef francuske diplomatije Bernar Kušner se najpre nasmejao, a potom novinaru rekao: "Da li ste bolesni?" "Šta je to žuta kuća", upitao je Kušner.

 

Nakon razgovora sa Radom Trajković, koja je u to vreme bila direktor Doma zdravlja u Gračanici, novinari su Kušnera upitali o tvrdnjama porodica otetih kosovskih Srba da je i on učestvovao u trgovini organima njihovih rođaka.

Kušner se najpre nasmejao na to pitanje, a potom upitao novinara: "Da li ste bolesni? Nemojte da verujete u sve što se kaže. Šta to znači da smo Rada i ja uzimali leševe da krademo organe", rekao je šef francuske diplomatije.

 

Kušner se sit iscerekao u vezi sa Žutom kucom, a još gore jeste što se i Rada samo smeškala i ni jednom jedinom rečju ga nije osporila.

Pročitajte još:

 

Na pitanje novinara kakav je njegov stav o slučaju "žuta kuća" gde su, po tvrdnjama svedoka, na severu Albanije otetim Srbima uzimani organi, Kušner je odgovorio kontrapitanjem: "Šta je to žuta kuća?".

 

"Morate ići da se kontrolišete. Oni koji to kažu su idioti i ubice", rekao je Kušner u prisustvu Rade Trajković koja je kasnije izjavila da joj je "sa profesionalne, ali i sa političke tačke gledišta razumljiva  Kušnerova reakcija na novinarsko pitanje o slučaju "žuta kuća".

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Expand player
Pogledajte više