Putin odlikovao Vučića, a Jeremić čeka da ga odlikuje Tači - SVAKOME PO ZASLUZI!

Tanjug/D.S. | vesti 2019-01-08 12:58:32 2019-01-08 12:58:32

Prema njegovim rečima, predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin je predsednika Srbije Aleksandra Vučića upisao u istoriju uz velike Srbe koji su svojim životom zaslužili pamćenje i među Srbima i među Rusima

MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je veliki svetski lider Vladimir Putin visokim priznanjem kojim je odlikovao predsednika Srbije Aleksandra Vučića nagradio njegovu hrabrost, vrednoću, posvećenost i upornost.

"Aleksandar Vučić je zaslužio orden, a svi Srbi imaju na koga da budu ponosni", istakao je Vulin i naveo da je posle 100 godina jedan Srbin dobio visoko priznanje Rusije.

Pročitajte još:

"Odlikovao ga je zato što je Srbin koji voli Srbiju i zato što je imao lične i političke hrabrosti da se uprkos ogromnim pritiscima ne priključi antiruskoj histeriji", ocenio je Vulin u saopštenju.

Prema njegovim rečima, predsednik Ruske Federacije Vladimir Vladimirovič Putin je predsednika Srbije Aleksandra Vučića upisao u istoriju uz velike Srbe koji su svojim životom zaslužili pamćenje i među Srbima i među Rusima.

"Još jednom su zavist i mržnja natereli malog Jeremića da laže o velikim stvarima. Putin je odlikovao Vučića, Jeremić sa pravom čeka da ga odlikuje Tači. Svakome po zasluzi", poručio je Vulin.

Expand player
Pogledajte više