"MORAMO DA TI POKUCAMO NA VRATA, SAMO JE TO OSTALO " Psihopata Boško Obradović preti direktnim fizičkim napadom na Vučića! 4. maj je najavio kao krvav dan!

Psihopata Boško Obradović večeras je prevazišao sam sebe!

Boško Obradović
Boško Obradović, Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

On je, besan što građani Srbije ne nasedaju na laži SZS uputio predsedniku Aleksandru Vučiću direktne pretnje fizičkim napadom!

- Ako nećeš da pričaš sa liderima opozicije, pa nećeš sa opozicijom uopšte, i na kraju nećeš ni sa vrhunskim stručnjacima koji su nestranačke ličnosti - onda ti nisi normalan. Onda nemamo izbora! Onda moramo da dođemo da ti pokucamo na vrata da te opametimo. Jer, samo je to ostalo - napisao je fašista Obradović na svom Tviter nalogu i dodao:

Pretnje Boška Obradovića
Pretnje Boška Obradovića, Foto: Twitter printscreen

 

Pretnje Boška Obradovića
Pretnje Boška Obradovića, Foto: Twitter printscreen

- To je to, ljudi! Uradili smo sve što je do nas da se ova politička kriza prevaziđe normalnim dijalogom! Ostaje nam samo da u subotu, 4. maja svi dođemo za Beograd i ostanemo koliko je potrebno dok ne ostvarimo slobodu! Očekujem da se cela Tviter zajednica odazove ovom pozivu!

Ovim je pokazao da, zajedno sa Draganom Đilasem i Vukom Jeremićem ne zna za drugu politiku, osim politike mržnje i nasilja prema svakome ko razmišlja drugačije od njih.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Marko Lučić
  21/04/2019 - 06:28
  Ovog Obradovića treba pod hitno uhapsiti.
 • Korisnik: joks
  21/04/2019 - 06:15
  jado,jadna ti bi da nekoga urazumis,prvo sebe kultiviziraj pa onda sve ostale.ko si ti budalo jedna umisljena.
 • Korisnik: antibot
  21/04/2019 - 04:57
  Kada ce jednom vlast da zastiti instituciju predsednika drzave, kako se uopste dozvoljava da nam fasisti vredjaju drzavu, dali ste vi normalni, ovakvog fasistu i u americi bi sredili
 • Korisnik: Ivan
  21/04/2019 - 01:22
  Ima već nekoliko dana da nešto nije polupao i da nikog nije izlupao, pa je nešto nervozan. A izgleda da i bensedini više ne deluju. Moraće kod psihijatra po nešto jače.
 • Korisnik: Bankar
  21/04/2019 - 00:41
  Ajmo sad da vidimo da li je ovaj poziv upućen građanima normalan čin? Ajmo da se zapitamo. Pa gde ovo još ima? Da li ovaj čovek sme da odlučuje o sudbini ljudi? Vimub
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi